Dragnea, despre apariţia pestei porcine în Teleorman: Nu ştiu ce e la ferma din Salcia, nu sunt interesat pentru că nu îmi iau salariul de acolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. Foto: Inquam/ Daniel Buda.
Liviu Dragnea. Foto: Inquam/ Daniel Buda.

Liviu Dragnea a vorbit miercuri despre depistarea pestei porcine în judeţul Teleorman, primele focare apărând deja săptămâna aceasta. Liderul PSD a declarat că fenomenul este unul „rău” pentru toată ţara, nu doar pentru Teleorman şi le-a răspuns jurnaliştilor că nu ştie situaţia de la ferma de porci a fiului său, din Salcia, pentru că „nu îşi ia salariul de acolo”.

„Îl văd rău (n.red.- fenomenul pestei porcine din Teleorman), văd rău tot fenomenul, prezenţa pestei porcine în toată ţara, nu doar în Teleorman. Nu am discutat cu fiul meu (n.red.- despre ferma de porci din Salcia), nu prea m-a interesat, nu mă ocup eu de ea, nu iau bani şi salariu de acolo”, a declarat Liviu Dragnea miercuri, întrebat de jurnalişti cum comentează apariţia pestei în judeţul din care provine.

Centrul Local de Combatere a Bolilor Teleorman s-a reunit miercuri, 17 septembrie, după ce a fost confirmat primul caz de pestă porcină africană în judeţul Teleorman, la câţiva kilometri de Olt.

Liderul PSD a vorbit, miercuri, şi despre viitoarea remaniere guvernamentală, anunţând că acest subiect va fi dezbătut în CEx, imediat ce premierul Viorica Dăncilă se va întoarce din vizitele oficiale. Întrebat de jurnalişti care sunt şansele ca Executivul să rămână în aceeaşi formulă, Dragnea a răspuns „zero”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite