Politică

articolul anterior articolul urmator

Dragnea, despre Legea defăimării: A stârnit un val de injurii la adresa mea, mă încearcă o tristeţe

15
13 Feb 2016 14:58:23
Autor: Mediafax
Liviu Dragnea FOTO Mediafax
Liviu Dragnea FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat sâmbătă că proiectul de lege privind defăimarea a stârnit un val de injurii la adresa sa şi că îl „încearcă o tristeţe“ din cauză că nimeni nu a avut răbdarea să citească noile modificări ale legii.

"Legea privind susţinerea toleranţei a stârnit un val de injurii la adresa mea. Timp de câteva zile, vocea raţiunii s-a făcut auzită cu mare greutate. Nu-i treaba mea să cercetez cât a fost incitare, diversiune, manipulare şi cât reacţie sinceră. S-o facă alţii. Mă încearcă însă o tristeţe văzând că nimeni nu a avut răbdarea să citească noile modificări ale legii, şi aproape toţi cei care m-au insultat au facut-o preluând, ca un ecou, informaţii false cu privire la libertatea de exprimare", a scris liderul PSD pe Facebook.
 
Dragnea afirmă că unele informaţii false au fost puse în circulaţie de partidele de dreapta şi că unele instituţii de presă "au ignorat pur şi simplu realitatea şi au intrat în logica de campanie electorală".
 
Liderul PSD le mulţumeşte celor care au susţinut proiectul de lege "cu riscul de a se expune valului de injurii" şi consideră că că prejudecăţile politice "cum este aceea că Liviu Dragnea sau PSD sunt apărătorii comunismului conduc inevitabil la răstălmăciri şi la greşeli dureroase".
 
"Le mulţumesc tuturor celor ce s-au exprimat, fiecare după cum a putut, în legătură cu această lege. E dovada ca libertatatea şi demnitatea preocupă societatea românească într-o măsură sănătoasă. Societatea îşi măsoară, din când în când, limitele de expresie şi de toleranţă. Iar această lege ne ajută, la urma urmei, să devenim mai toleranţi", afirmă Liviu Dragnea.
 
În ultimele zile preşedintele PSD s-a confruntat, pe pagina sa de Facebook, cu un val de opinii critice la adresa iniţiativei sale. Dragnea a ales să şteargă cea mai mare parte a acestor postări, păstrându-le pe cele pozitive.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

ionescu cristi
13.02.2016, 16:07:27

Comentariu considerat abuziv.

Adrian Foangă
13.02.2016, 16:49:12

Dragnea nu intelege ca actiunile sale sunt de nivelul anilo 80, concepute sa produca o cenzura intalnita numai in dictaturi. Cu acest proiect de lege PSD s-a faultat singur si a mai pierdut 10-15 % din alegatori. O sa vedem la alegerile din acest an cat ii va costa "iesirea" lui Dragnea.

+4 (4 voturi)
George Cristescu
13.02.2016, 22:23:13

In 2008 acest monstru comunist, era stapanul absolut al sclavilor judetului Teleorman. A fost cand prefect cand presedintele consiliului judetean. Ca functionar al statului el a luat contracte cu statul pentru firma lui "TEL DRUM".Cand a ajuns pe cai la Bucuresti a obtinut alte contracte cu statul din toasta tara. Individul asta a folosit arma tuturor parvenitilor coruptia. Ei bine in 2008 jegosul asta a dat in judecata publicatia "Gazeta de sud -est" care avea sediul la Calarasi A facut o actiune si a solicitat instantei sa-i interzica sa fie difuzata pe teritorul Teleorman. In motivare individul rusofon a aratat ca este defaimat. Instanta i-a respins actiunea.Individul n-a uitat si vrand sa dea un bobarnac justitiei au venit vremurile cand e stapan al Romaniei.Mare canalie domnule. Apropou.Si-a luat ca tiitoare langa el o parasuta casre studiase la Moscova. Ulterrior i-a plasat-o lui Ponta apoi la Sova si in finan puternicul politiciuan a bagat-o in parlament. Au mai fost si altii care au rupt arcurile la o canapea din cabinetul de lucru. Omu este extrem de periculos.

+2 (2 voturi)
Ciobanu Radu Teodor
13.02.2016, 17:53:36

stanga si dreapta o cloaca de infractori.totul pt. tara si prin noi insine ar trebui sa fie deviza adevaratilor romani.sa exterminam acesti dusmani ai tarii.daca pt. vrasmasul din exterior e grea lupta pt. cel din interior e la mana noastra.la arme!

Şniţelul Vienez
13.02.2016, 21:12:33

"Mă încearcă însă o tristeţe văzând că nimeni nu a avut răbdarea să citească noile modificări ale legii, şi aproape toţi cei care m-au insultat au facut-o preluând, ca un ecou, informaţii false cu privire la libertatea de exprimare" Nu interesează pe nimeni să citească noile sau vechile sau anterioarele modificări ale unei LEGI A CENZURII, ce nu înțelegi, șobolanule?

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (15)