articolul anterior articolul urmator

Dragnea, despre proiectul privind Codul penal: Am înţeles că lucrurile se fac aşezat, dar poate le facem în această viaţă

5
21 Apr 2017 16:36:57
Autor: News.ro
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

5 Comentarii

Strajeru Dan
21.04.2017, 17:37:52

Nene Dragneo, nu crezi ca tara are chestii mai arzatoare decat codul penal (adica decat imblanzirea lui pana la anulare)? Ce-ai zice de faptul ca populatia tarii scade cu 75.000 de oameni pe an, adica e ca si cand ar disparea de pe harta cate un oras resedinta de judet? Adica un oras ca Alba Iulia sau aproape de doua ori cat Alexandria? Ca in judetu' lu' matale rata mortilor (e drept, ei devin alegatori PSD pentru eternitate) este de -10 , in timp ce in judete ca Timis este de -1,1 iar in Vaslui de -1,3? Ca ati anulat programul constructiei de gradinite, ati pastrat alocatiile copiilor la valori de rusine, ca maternitatile sunt varza, ca mortalitatea infantila e uriasa (ca si mortalitatea in general), ca sistemul de sanatate e terminat, ca nu sunt vaccinuri, medicamente pentru bolnavii cornici, ca nu mai aveti bani - si nici chef - de investitii in infrastructura, ca scoala scoate 40% analfabeti functional, ca pensionarii ajung sa se echivaleze cu... snopul, trebuind sa pui 10-15 la gramada ca sa echivalezi din pensiile lor cumulate un singur salariu de bugetar burduhanos, ca daca peste un an-doi englezii ne trimit acasa un sfert de milion de romani, exact cu atatia va creste numarul somerilor (iar daca gratie inteleptei voastre politici, ne scot aia din UE cu totul, adaugi inca 3 milioane de someri (ilegalii intorsi acasa fortat), ca agricultura nu mai poate hrani nici 25% din populatie in timp ce voi tipati ca putem hrani 80 de milioane si cate si mai cate?

+3 (3 voturi)
Pribeagul Ro
21.04.2017, 18:09:45

Corect. Avem o crestere negativa :)) de cca 70 mii locuitori/an. Dar de-ar fi numai asta! Anual parasesc tara sute de mii de persoane pentru a gasi un trai mai bun in alte parti ale lumii. Ce graba pe Dragnea, si mai ales unde nu trebuie. Legea salarizarii, dupa cum ne anuntau toti trompetistii, astepta in sertar, de unde tehnocratii n-au fost in stare s-o scoata. Iata ca suntem la sfirsitul lui aprilie si se pare ca tot prin sertar este. Nu ca ar fi buna, dar dau doar un exemplu de cum "lucreaza" noua putere. I-a apucat graba sa ridice MCVul. Numai daca-i tot dau inainte cu adoptarea prin lege a prevederilor din esuata OUG 13, imbunatatita cu ghiveciul propus de ticalosul ala de Basescu, rusinea Romaniei, MCVul va fi ridicat la Pastele cailor. O raza de speranta ca lucrurile nu n-o vor lua necontrolat la vale, darmind si ingropind Justitia, este acest Toader, om valoros, nimerit parca intimplator in functia de ministru al Justitiei.El da dovada ca este stapin pe meserie si ca daca va fi lasat va reusi sa faca ordine in sistemul legislativ. Da-ne noua Doamne! Dar se pare ca Dragnea vrea ca Toader sa faca ordine in legislatie in cunoscutul stil hurdu-burdu. Asa ca Dragneo, Dragneo fiara rea, mai la sa omul sa analizeze, sa gindeasca, ca sa faca un lucru bun si nu unul de mintuiala.

+1 (1 vot)
Iris IRIS
22.04.2017, 04:10:29

Tu Liviule ai impresia ca ai 7 vieti precum pisica ...dar te inseli amarnic !

maryus999
21.04.2017, 17:46:59

mai repede domne ... ca uni dintre noi avem pocese pe rol si nu le putem lungii la nesfarsit ... cum a ajuns sa ni se para normal sa fim condusi de infractori ... incredibil ...

+2 (2 voturi)
mitrut
21.04.2017, 21:35:15

Dragnea, despre proiectul privind Codul penal: Am înţeles că lucrurile se fac aşezat, dar poate le facem în această viaţă si inainte sa ajung in puscarie.