Dragnea, despre relaţia cu Tudorel Toader: Eu îl rog şi el ascultă. Tot timpul ascultă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit într-o cheie ironică despre relaţia sa cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Preşedintele social-democraţilor a subliniat că Toader ascultă de fiecare dată când îl„roagă“ ceva.

Şeful PSD a vorbit după ce a votat la referendumul pentru familia tradiţională şi despre relaţia sa cu ministrul Justiţiei. „Eu îl rog şi el ascultă. Tot timpul ascultă“, a declarat Liviu Dragnea. 

Liderul social-democrat a precizat şi că în următoarele săptămâni urmează prezentarea evaluării miniştrilor din echipa FDăncilă. „E aproape de final evaluarea“, a subliniat Dragnea.  

„Adevărul“ a scris vineri că ministrul Justiţiei trebuie să îndeplinească trei mari condiţii puse de Dragnea pentru a rămâne în Guvern: ordonanţa de urgenţă pe amnistie şi graţiere; sesizarea CCR pe subiectul protocoalelor secrete; emiterea un punct de vedere pe Ordonanţa 6, adoptată de Guvernul Cioloş, care a reglementat relaţia procurori-SRI. Deocamdată, Tudorel Toader refuză să dea curs doleanţelor lui Dragnea, susţin surse politice pentru „Adevărul“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite