Dragnea, despre remaniere: Ar fi o prostie o remaniere a guvernului. Totul se va decide după evaluarea miniştrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, liderul PSD,  nu neagă posibilitatea unei remanieri, totul urmând să fie discutat după evaluarea miniştrilor
Liviu Dragnea, liderul PSD,  nu neagă posibilitatea unei remanieri, totul urmând să fie discutat după evaluarea miniştrilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că „ar fi o prostie” să aibă loc o moţiune de cenzură împotriva propriului guvern sau remanierea unor miniştri. În ciuda faptului că nu susţine plecarea vreunui ministru, Dragnea a declarat, totuşi, că evaluarea acestora va continua, urmând ca totul să depindă de decizia luată de partid.

Întrebat dacă premierul Sorin Grindeanu are funcţia în pericol, liderul PSD a declarat că nu se poate discuta despre nicio schimbare până nu se va încheia evaluarea şi că important este programul de guvernare, nu un nume sau altul.

„Nu putem discuta despre scaunul niciunui ministru, după ce se va termina această evaluare vom avea o discuţie serioasă, mai important decât orice nume e programul de guvernare, programul a fost votat şi programul are ca şi obiectiv România”, a susţinut Liviu Dragnea.

De asemenea, preşedintele PSD a spus că ar „fi o prostie” să fie realizată o moţiune de urgenţă asupra propriului guvern. Mai mult, a infirmat existenţa unei rupturi între PSD şi Guvern, aşa cum afirma Primarul General,  care „vorbeşte în numele bucureştenilor”.

„Nu cred că existat vreun ministru care să nu fi venit să vorbească cu mine sau cu colegii mei. Şi eu aşa vrea să aflu (de ce se discută de schimbarea lui Sorin Grindeanu, n.red.). Totul a pornit de la o declaraţie a lui Gabi Firea, care a exprimat câteva nemulţumiri. Eu nu am pronunţat remaniere. Pot să vă confirm că va continua evaluarea”, a mai spus liderul PSD la ieşirea de la Palatul Parlamentului.

Evaluare a miniştrilor pe domenii, cât şi în ansamblu

În ceea ce priveşte evaluarea miniştrilor, Liviu Dragnea a declarat că va continua şi va fi atât una pe domenii, cât şi în ansamblu. „Este o evaluare a actului de guvernare atât pe domenii, cât şi în ansamblu.  Sper să găsim cele mai bune variante ca Guvernul să funcţioneze în continuare la o cotă cât mai ridicată", a conchis liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite