Dragnea, despre ziua în care senatorii PSD au lipsit de la şedinţa privind rachetele Patriot: Bădălău ne-a spus că au fost invitaţi la poligonul de tir al SPP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat, marţi, faptul că senatorii PSD din Comisia de apărare au lipsit de la şedinţa de marţi pentru că ar fi fost invitaţi „la poligonul de tir al SPP“.

„Domnul Bădălău (n.r.-Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Senatului şi membru în Comisia de apărare) ne-a spus că au fost invitaţi la poligonul de tir al SPP. Cu speranţa că domnul Bădălău n-a glumit“, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, referitor la şedinţa Comisiei de apărare, de marţea trecută, când senatorii PSD, ALDE şi UDMR au lipsit. 

 Întrebat de presă dacă e vorba de vreo conspiraţie la mijloc, şeful PSD a precizat: „Nu vreau să spun că e o conspiraţie“. 

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a comentat şi declaraţia lui Teodor Meleşcanu referitoare la faptul că Rex Tillerson, secretarul de Stat, a întrebat de ce n-a fost cvorum la şedinţa Comisiei de apărare. „Foarte bine că l-a întrebat. Poate acum se lămureşte că a fost o furtună într-un pahar de apă“, a mai spus Dragnea.

Niculae Bădălău a explicat joia trecută de ce nu ar fi venit colegii săi din PSD la şedinţa comisiei. „Nu este adevărat, nu au lipsit cei de la PSD. S-au prelungit lucrările în plenul Senatului şi asta a fost cauza pentru care Comisia a fost amânată pentru marţi săptămâna viitoare“, a declarat Bădălău săptămâna trecută. Mai mult acesta puncta faptul că preşedintele Comisiei de apărare, Iulian Dumitrescu, ar fi ştiut acest lucru. „Să vă spun un lucru: de la PNL doar doi au trecut pe la comisiei. Doar că ei au creat un caz din asta, dar toată lumea a ştiut că se amână şedinţa pentru marţi, întrucât lucrările plenului s-au prelungit. Ştia şi preşedintele comisiei, ştiau toţi“, mai spunea Bădălău. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite