Dragnea, despre zvonurile privind despărţirea de iubita sa: Există schimbări şi decizii în viaţa fiecăruia. Ştiu ce fac şi întotdeauna iau decizii spre mai bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, Irina T[nase FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / Arhivă
Liviu Dragnea, Irina T[nase FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / Arhivă

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a transmis pe Facebook că viaţa personală trebuie să rămână privată, argumentând că nu va vorbi public despre alegerile sale personale, însă a dat asigurări că întotdeauna ia decizii „spre mai bine”. Precizările vin în contextul în care în spaţiul public s-a speculat faptul că fostul lider de partid s-ar fi despărţit de iubita sa. Zvonurile au fost însă negate de Irina Tănase.

„Pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor şi poveştilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile şi care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situaţia dezastruoasă în care se află ţara, voi face două precizări”, a precizat fostul lider de partid pe Facebook.


Liviu Dragnea a explicat că nu va vorbi public despre alegerile sale personale, garantând însă că întotdeauna ia decizii „spre mai bine”. Potrivit fostului social-democrat, „viaţa personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea şi pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relaţiile şi alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată şi nu o să încep acum. Există schimbări în viaţa fiecăruia şi există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, aşa cum am făcut-o şi în viaţa politică. Ştiu bine ce fac şi de ce şi întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a explicat Liviu Dragnea.


Fostul lider politic a precizat că şi-a petrecut ziua onomastică alături de copii, precizând că „subiectele şi problemele românilor sunt altele”. „Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ştefănescu. Orice altă "ştire" e o prostie. Înţeleg nevoia de a acoperi ştirile cu adevărat importante din viaţa politică actuală cu "senzaţional" şi cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele şi problemele românilor sunt altele şi ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma ţării”, a mai conchis fostul lider PSD.

În spaţiul public au apărut informaţii că Liviu Dragnea (59 de ani) şi Irina Tănase (28 de ani) s-au despărţit! Dacă în urmă cu mai puţin de două luni, fostul lider PSD vorbea despre nunta cu iubita sa, în prezent cei doi se confruntă cu probleme serioase, după ce în relaţia lor a intervenit un apropiat al lui Dragnea.

Irina Tănase a negat faptul că s-a despărţit de politician şi că a fost surprinsă alături de fostul iubit, aşa cum s-a spus. „De unde ştiţi dumneavoastră aşa ceva? Păi, eu am o relaţie cu Liviu de atât de mulţi ani încât fostul meu iubit cred că este şi căsătorit şi are şi copii, aşa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”, a spus Irina Tănase. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite