Dragnea a explicat de ce l-a invitat pe Zgonea la finala SuperLigii la rugby: „Vreau să văd ce face şi dacă-l pot ajuta cu ceva. Ştiu că nu munceşte nicăieri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Zgonea, încadrat de Marcel Ciolacu (liderul deputaţilor PSD) şi Liviu Dragnea FOTO Facebook Liviu Dragnea
Valeriu Zgonea, încadrat de Marcel Ciolacu (liderul deputaţilor PSD) şi Liviu Dragnea FOTO Facebook Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi premierul Sorin Grindeanu asistă la meciul de rugby dintre Timişoara Saracens şi Ştiinţa Baia Mare, care se confruntă în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, duminică seară, la Stadionul Naţional „Arcul de Triumf” din Bucureşti.

Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu au ajuns separat la Stadionul „Arcul de Triumf”', duminică, în jurul orei 18,45.  „N-am vorbit cu el, suntem adversary”, a afirmat Liviu Dragnea, precizând că s-a întâlnit „întâmplător” cu Sorin Grindeanu, la sosirea la stadion.  Liderul PSD a făcut referire la faptul că el susţine echipa CSM Ştiinţa Baia Mare, iar şeful Executivului, pe Timişoara Saracens.

Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu şi Valeriu Zgonea stau unul lângă altul în tribuna oficială a Stadionului „Arcul de Triumf”', alături de Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, potrivit Agerpres.

„Evaluările merg”

Întrebat cum comentează "tensiunile" care ar exista între el şi Grindeanu, liderul PSD a răspuns: „Nu vedeţi ce tensiune e în seara asta, aici, la finală? Asta e viaţa”.  Totodată, întrebat cum merg evaluările asupra Guvernului, Dragnea a răspuns: „Evaluările merg. Despre rezultate mai vorbim, dar eu nu vreau să vorbesc politică azi”.  De asemenea, chestionaţi dacă se face remanierea, Grindeanu şi Dragnea au evitat să răspundă, spunând doar că în seara asta merg la sport.

La meci au mai venit Valeriu Zgonea şi Marcel Ciolacu, care au fost invitaţi la finală de către Liviu Dragnea, după cum a afirmat liderul PSD.  „L-am invitat eu, personal. Am vrut să vorbesc cu el şi o să mai vorbesc cu el în seara asta”, a spus Dragnea, referindu-se la Zgonea, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă o să se împace cu Zgonea, Dragnea a precizat: „Vreau să văd ce face şi dacă-l pot ajuta cu ceva (...) Ştiu că nu munceşte nicăieri (...) Nu e niciun plan, doar să vorbesc cu el”.

Exclus din PSD

Comitetul Executiv al PSD a decis în aprilie excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, fost preşedinte exectiv PSD şi fost preşedinte al Camerei Deputaţilor. Două luni mai tîrziu, Valeriu Zgonea a pierdut funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi membru al Biroului Permanent după ce a fost revocat din funcţie, ca urmare a pierderii sprijinului politic din partea grupului parlamentar al PSD. Funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a fost preluată de Liviu Dragnea.

Zgonea a fost exclus din PSD după ce i-a sugerat preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, că ar trebui să renunţe la funcţie pentru că a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul ”Referendumul”.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite