Dragnea ilustrează creşterea economică: Mătuşile lui Codrin Ştefănescu de câteva luni merg frecvent la restaurant. Au spus: «Acum începem să ne permitem»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu
Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, la Antena 3, că veniturile românilor au crescut, iar cheltuielile pentru acţiuni de cultură şi recreere în ultimii doi ani aproape s-au triplat. ”Oamenii nu mai au grija zilei de mâine”, a spus liderul PSD, oferind ca exemplu cazul mătuşilor secretarului general al PSD Codrin Ştefănescu.

”Cheltuielile pentru recreere şi cultură, aproape s-au triplat. Oamenii, nu toţi, dar din ce în ce mai mulţi – asta ne-a interesat să-i ducem în clasa de mijloc - nu mai au grija zilei de mâine şi îşi permit să meargă la acţiuni de cultură, îşi permit să meargă în concedii”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a afirmat că în turismul intern a crescut numărul cu 1,5 milioane de turişti, iar peste 4 milioane de români au plecat în concedii în afara ţării, în ultimii doi ani.

”Asta înseamnă că au avut bani, pentru că au crescut lefurile şi vor creşte în continuare”, susţine Dragnea, care a dat şi un exemplu concret: mătuşile lui Codrin Ştefănescu.

”Vorbeam cu Codrin Ştefănescu aseară, când ne întorceam de la Giurgiu, şi spunea că are nişte mătuşi, doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate care ani de zile nu ieşeau la restaurant şi de câteva luni de zile merg frecvent la restaurant împreună. Mănâncă ce mănâncă, beau un suc, beau o cafea. Şi au spus:  «Acum începem să ne permitem, nu ne mai este frică de ziua de mâine, nu mai eşti obligată să alegi între medicamente şi mâncare, între mâncare şi facturi»”, a povestit liderul social-democrat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite