Dragnea: Iohannis s-a plimbat singur la Sibiu. Asta e soarta slugilor. Rareş Bogdan s-a închinat în faţa Angelei Merkel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat sâmbătă, la mitingul PSD de la Galaţi, un atac la adresa lui Klaus Iohannis şi a organizării summitului de la Sibiu, numindu-l pe preşedinte trădător şi slugă.

Dragnea a afirmat că preşedintele Iohannis şi-a chemat stăpânii, dar că nu a fost băgat în seamă.

 „A folosit acest summit pentru interesele lui. Am văzut cum se plimba singur, nu-l băga nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor. Sunt sigur că Iohannis a mai cerşit încă o sancţiune pentru România. A profitat de faptul că a fost singur şi a lucrat împotriva României, a atacat Guvernul, justiţia, tot ce e mai bun în această ţară“, a acuzat Dragnea la mitingul de la Galaţi. 

Preşedintele PSD a ironizat şi întâlnirea lui Rareş Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, cu Angelei Merkel, cancelarul Germaniei.

„Aţi văzut poza cu Rareş Bogdan care s-a închinat în faţa Angelei Merkel? De la ăştia aşteptăm noi salvarea? De ani de zile aceşti oameni numai asta fac, altceva nu ştiu“, a spus Liviu Dragnea.

Rares Bogdan si Merkel FOTO Facebook

Atacul lui Liviu Dragnea nu a rămas fără răspuns, Rareş Bogdan reacţionând pe pagina sa de Facebook:

„Ştiu că îi doare rău că m-am salutat cu cordialitate şi respect cu Doamna de Fier a Europei. Ştiu că îi doare rău că am schimbat câteva cuvinte cu distinsa Doamnă Cancelar a Germaniei. Ştiu că ei nu înţeleg că respectul arătat unei Doamne, în cazul acesta pe nume Angela Merkel, este chiar mai important decât modul de a saluta un prim ministru al unui stat prieten şi aliat. Mai ştiu însă că Dragnea şi ai săi sunt disperaţi şi se tem exact de cei care îi pot bate rău în alegeri“, a scris Rareş Bogdan. 

Dragnea, atac la liderii europeni: Olanda ne-a jignit. Ştiţi de ce sunt supăraţi? S-au mărit salariile şi ridicăm şcoli. Copiii noştri intră în concurenţă cu ai lor

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite