articolul anterior articolul urmator

Dragnea: Toată lumea a constatat că ni se inventează ceva. O destabilizare a PSD poate produce destabilizare în ţară

14
13 Oct 2017 01:02:34
Autor: News.ro
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

14 Comentarii

Balta BELINA
13.10.2017, 01:08:20

Nicidecum condamnat Dragnea. PSD nu este decat o adunatura de lepadaturi, care nu are nimic de a face cu stabilitatea Romaniei. Ati incercat sa dati inca o lovitura de stat, a cincea din 1989. Iar ati esuat ! Acum veti merge la puscarie. Laudati-l pe Domnul, altfel ati fi linsati de milogii si complicii vostrii dezamagiti.

+3 (3 voturi)
Iris IRIS
13.10.2017, 05:52:15

O destabilizare a PSD ar insemna o eliberare finala si totala de sub jugul bolsevicilor a Romaniei.

+2 (2 voturi)
Banan Crudu
13.10.2017, 08:50:38

Da' cine vă destabilizează Lord DarkNea ? Ați început să vă mâncați între voi ca lupii. Aşa ați făcut şi cu Grindeanu. Şi atunci v-a destabilizat cineva ? Cât despre "măsurile bune pe care să le simtă românii" lasă că simțim deja, chiar şi fără Şeherezada şi Ruina.

+3 (3 voturi)
Constantine Constantine
13.10.2017, 08:56:11

„Toată lumea a constatat că ni se inventează ceva. Cum apare o măsură bună, cum trebuie românii să simtă efectele, trebuie să apară ceva." Care e masura buna? Unde sint masurile (promisiunile) prin care ati ajuns la putere? Ati schimbat tot, ati taiat tot deoarece erau doar vorbe goale.Nu se darima universul daca voi plecati de la guvernare.E drept ca actuala clasa politica (indiferent de culoarea politica) trage doar pentru interesele ei.Asta inseamna ca e necesara o remaniere a intregii clase politice.Adica sa nu va mai vedem la fata.E timpul sa se faca ceva si pentru Romania nu numai pentru buzunarele voastre. Ca din 89 incoace nu va mai saturati.Va sapati intre voi pentru proliferarea intereselor de grup.Ati ajuns capitalisti verosi, voi si neamurile voastre,amantii si amantele, rudele de gradul sapte si oamenii ce va dirijeaza din spate.Da, pentru ca in spatele fiecarei formatiuni politice cineva da indicatii pretioase: pe cine sa pui si unde sa-l pui ca sa poata alimenta interesele, nu cele reale ale tarii ci pe cele personale ale politicienilor.Daca se sparge PSD-ul si iese de la guvernare nu moare nimeni,s-a mai intimplat dar nici cine i-a inlocuit nu a facut nimic.Asa ca ar fi bine ca feicare partid sa respecte ce program a lansat inainte de alegeri.Nu poate? atunci, ca in bancul cu albinele:roiu'.

+3 (3 voturi)
Nicu_4
13.10.2017, 09:16:57

de cand PSD e Romania am trait noi si fara ceasca traim si fara PSD

+4 (4 voturi)