Dragnea, un nou atac la Iohannis: Din 2017 a iniţiat această industrie a urii; Susţinătorii lui nu au o fărâmă de suflet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri seara că preşedintele Klaus Iohannis a pornit în 2017 o „industrie a urii” şi că acesta îşi trimite „bătăuşii” să timoreze şi să intimideze membrii PSD. „Vor să introducă politica bâtei”, a adăugat Dragnea.

„Cel mai mult m-a mâhnit faptul că nişte oameni răi, ca să fiu elegant, la cel mai înalt nivel, începând cu Iohannis şi terminând cu bătăuşii lui, pe care i-a trimis peste tot în ţară după candidaţii noştri şi după noi când aveam mitinguri şi întâlniri să timoreze, să intimideze membrii PSD, oamenii care au de gând să voteze cu PSD, pentru că nu au alt argument. Au vrut şi vor în continuare să introducă în România politica bâtei, politica pietrei, politica bolovanului, vor să ascundă în continuare adevărul, vor să pună o piatră grea peste adevăr şi România să fie condusă prin minciună, prin violenţă, prin instituţii care nu au dreptul să facă anumite lucruri. Toată această gălăgie, acest zgomot infernal a fost inventat să acopere un sunet care creşte bine şi înseamnă sunetul creşterii economice, un sunet plăcut pentru orice ureche", a declarat Liviu Dragnea, vineri seara, citat de Realitatea.net.

Liderul PSD a mai declarat apoi că preşedintele şi susţinătorii acestuia nu au o „fărâmă de suflet” şi că Iohannis ar fi iniţiat încă din 2017 o „industrie a urii”.

„M-am gândit la faptul că Iohannis şi cei care îl susţin nu au reuşit, în al doisprezecelea ceas, să găsească o fărâmă de românism, o fărâmă de suflet, de empatie pentru români, numai cu jigniri, cu ameninţări. El este cel care a iniţiat, din 2017, această campanie, această industrie a urii pe care a generat-o şi a alimentat-o”, a adăugat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite