Dragnea, un nou atac la Iohannis: E mai rău şi mai toxic decât Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Liviu Dragnea FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Preşedintele Klaus Iohannis este mai rău şi mai toxic decât Traian Băsescu, a afirmat duminică, la Târgu Jiu, liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Nu am crezut că va fi un om, un preşedinte mai toxic şi ai rău decât Băsescu. Dar acest om (n.r. – Iohannis) n-a făcut până astăzi în patru ani şi ceva de mandat un singur lucru bun pentru aceasta ţară. A dezbinat, a incitat oamenii la proteste, a mintit, a vorbit de rău această ţară, a dezinformat instituţiile europene, a susţinut, a protejat şi protejează acest sistem ocult care se numeşte statul subteran, pentru că acest sistem l-a ajutat cu cele peste 40 şi ceva de dosare penale, cu acele case furate”, a afirmat Dragnea. 

Tot la Târgu Jiu, Liderul PSD Liviu Dragnea a infirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărţit de iubita sa Irina. „Domnule Andronic, termină cu mizeriile“, l-a avertizat Dragnea pe jurnalistul Dan Andronic, după ce publicaţia EVZ.ro, deţinută de Dan Andronic, a publicat informaţii referitoare la starea amoroasă a liderului PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite