Politică

articolul anterior articolul urmator

Dragnea: Nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina, cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame

45
20 Sep 2021 07:59:48
Autor: News.ro
Fostul lider al PSD a negat faptul că ar fi un om bogat, subliniind că avea avere atunci când a intrat în politică. FOTO:  Inquam Photos/Octav Ganea
Fostul lider al PSD a negat faptul că ar fi un om bogat, subliniind că avea avere atunci când a intrat în politică. FOTO:  Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri asigurate de PSD. Liviu Dragnea a refuzat să spună ce salariu are, precizând că nu câştigă „foarte mult” şi mărturisind că nu „moare de foame” cu ce îl ajută financiar iubita şi copiii săi.

Dragnea a negat informaţiile conform cărora a mers în vacanţe exotice pe fonduri asigurate din bani publici, în Doha, Republica Dominicană sau  Bali. 

„Veste proastă pentru unii, în special pentru cei de la PSD care au dat această informaţie. Eu nu am fost în Bali niciodată, nu am fost în Republica Dominicană, nu am fost în Punta Cana, nu am fost nici în Bora Bora, nu am fost în acele locuri de care se vorbeşte în acea ştire senzaţională apărută fix la Comitetul Executiv al PSD-ul când ei discutau despre faptul că, vezi Doamne, mi-am făcut partid. Nu am fost nicăieri pe bani publici într-o vacanţă cu Irina, nu am folosit banii partidului pentru a merge în vacanţă. Dacă altcineva de la partid a fost în aceste vacanţe exotice cu bani de la partid,  e problema lui sau a lor. (...) Spre ştiinţa telespectatorilor şi a celor de la noul PSD, eu am documente. (...) Cine a fost nu ştiu, ei trebuie să răspundă. Principala lor preocupare nu trebuia să fie acţiunea disperată, în timpul CEX-ului, să dea la presă acest document”, a declarat Dragnea duminică seară la Realitatea Plus.

Dragnea a susţinut de asemenea că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare. 
 
Fostul lider al PSD a negat faptul că ar fi un om bogat, subliniind că avea avere atunci când a intrat în politică.

„Eu am hotelul de la Turnu Măgurele, un apartament la Turnu Măgurele, teren intravilan, ăla pe care stă hotelul. (...) Eu nu am fost toată viaţa bugetar. În 1990 am fost prima iniţiativă privată din jumătatea de sud a României, asociaţie cu scop lucrativ. În 96, când eu am devenit prefect, aveam un complex hotelier, trei restaurante între care cel mai mare din judeţ, două centre en gros, trei magazine. Aveam de asemenea, în 96 terenuri intravilane, aveam clădiri”, a afirmat Dragnea.

El a menţionat că mare parte din bunurile pe carele-a avut le-a vândut pentru a ridica locuinţa din Alexandria. 

Întrebat din ce bani trăieşte, Dragnea a răspuns: „Trăiesc din două treimi din salariu, pentru că o treime este pus sechestru de la DNA (...), nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina ca salariu cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

45 Comentarii

muresan anna
20.09.2021, 08:07:50

Cu ce il ajuta copiii......acuma se vede ce trebuia Teodorovici sa legifereze sprijinul financiar al copiilor pentru parinti! Incet, incet o sa mai aflam si alte traznai politice ale bardului.

+23 (23 voturi)
Ludwig
20.09.2021, 08:13:50

Dragnea da o palma celor 1,5 mil de romani platiti cu salariu minim se 1300 lei. Nu ti-e ba rusine? Fii-tu invarte miliarde. A avut zece mii de porci si ia vandut imediat. Peste cateva zile tu cu petre daea ai declarat epidemie de pesta porcina, dar lui fiitu iai vandut pontul...

+29 (31 voturi)
Zev Zevescu
20.09.2021, 08:10:48

Seria 'din toata saracia, imi duc zilele, de azi pe maine, prin Brazilia, prin coliba mea teleormaneana pe 'tspe strazi si heliport'. Noroc cu ajutorul de somaj din bani de imprumut wow, ca altfel pierdeam, feri-Doamne, un personaj stelar al social-democratiei autohtone. Emigra in Costa Rica sau se angaja la BNR.

+32 (36 voturi)
Tomescu Tom
20.09.2021, 08:25:20

" În 1990 am fost prima iniţiativă privată din jumătatea de sud a României, asociaţie cu scop lucrativ. În 96, când eu am devenit prefect, aveam un complex hotelier, trei restaurante între care cel mai mare din judeţ, două centre en gros, trei magazine. Aveam de asemenea, în 96 terenuri intravilane, aveam clădiri”, a afirmat Dragnea. " . În doar 6 ani ..

+6 (28 voturi)
G V
20.09.2021, 08:27:46

Cam grea viata.....cand ai doar un hotel in Turnu, o ferma de porci, niste restaurante, o casa intinsa pe doua strazi, rate la garsoniera din Brazilia.....Teldrum care nu a facut decat sa asfalteze moca cateva judete, fara nici un profit, nu-i asa? Si il ajuta papusica blonda sa isi plateasca rata la banca...... Si am uitat de apartamentul din Turnu.....oare la ce ii trebuie?

+18 (20 voturi)

Vezi toate comentariile (45)

Modifică Setările