Dragnea: Nu îl avem pe Căutiş pe liste. Ar fi exotic să fim colegi. Listele le semnez eu şi nu o fac dormind

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Eduard Enea
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Eduard Enea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară, că jurnalistul Alexandru Căutiş nu se regăseşte pe listele de candidaţi ai partidului la parlamentare, liderul social-democrat spunând că „ar fi exotic“ să fie colegi. Liviu Dragnea a amintit că el semnează listele de candidaţi ai PSD şi a subliniat că nu face acest lucru dormind.

Dragnea a spus că a înţeles că propunerea ca Alexandru Căutiş să candideze pe listele PSD ar veni de la Constanţa şi a spus că va avea o discuţie cu preşedintele organizaţiei PSD Constanţa.

„Am înţeles că ar veni această propunere de la Constanţa. L-am sunat pe preşedintele PSD Constanţa, care e în spital, tocmai astăzi. Mâine o să încerc să văd despre ce e vorba. N-am reuşit saă vorbim astăzi, cred că mâine o să vorbim", a spus Dragnea, într-o intervenţie telefonica la Antena 3. 

Întrebat dacă ar semna vreodată listele partidului care să-l includă şi pe Alexandru Căutiş, Dragnea a răspuns: „Ar fi cel puţin ciudat, dacă nu chiar exotic, să fim colegi de liste".

„Deocamdata nu îl avem pe liste nici pe domnul Căutiş, nici pe doamna Lavinia Şandru. Am văzut şi eu că se dă ca ştire sigură. Eu o spun cu modestie, aşa, ca preşedinte de partid mic: listele le semnez eu şi grila este foarte dură, grilă pe care am impus-o. Nu le semnez legat la ochi, nu le semnez dormind... Listele pe care le voi semna eu sunt liste în care cred, trebuie să cred in fiecare om care apare acolo, care va reprezenta PSD-ul", a mai Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite