Dragnea: „Nu plec în SUA“. PSD Teleorman anunţa cu o zi în urmă „o lovitură internaţională“ dată de Dragnea, prin invitarea sa la Washington

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Liviu Dragnea a declarat miercuri, la o zi după ce PSD Teleorman a anunţat „o nouă lovitură pe plan internaţional” a liderului social-democrat, că nu va participa la ediţia din acest an a „Micului dejun cu rugăciune” de la Washington.

„Nu plec în SUA, am primit invitaţia, mulţumesc, nu plec pentru că chiar trebuia să particip la discuţiile pe buget”, a spus Dragnea, la întrebările ziariştilor. Chestionat dacă are cumva probleme cu viza, Dragnea a a evitat răspunsul. 

Organizaţia PSD Teleorman anunţa marţi, pe Facebook, că Liviu Dragnea a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, de la Washington.

"Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internaţional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La acest eveniment va fi prezent şi preşedintele SUA, Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5 - 8 februarie", preciza PSD Teleorman. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite