Dragnea: PSD nu face campanie pentru referendum, face acţiuni de informare. Întrebarea este neclară. Dăncilă a avut o prestaţie foarte bună la Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea FOTO Mediafax

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat că PSD nu va face campanie pentru familia tradiţională, ci acţiuni de informare pentru referendum, deci tot campanie, dar într-o formă mascată.  În urmă cu câteva zile, atât Dragnea, cât şi Dăncilă declarau public că susţin referendumul în sensul dorit de Coaliţia pentru Familie. Duplicitatea liderilor PSD a fost vizibilă şi la Bruxelles, acolo unde Viorica Dăncilă a anunţat că PSD nu va face campanie.

Întrebat de ce Viorica Dăncilă a spus în ţară că PSD susţine referendumul, iar la Bruxelles a vorbit exact pe dos, liderul PSD a spus: „Doama premier a spus foarte clar exact ce am discutat în BPN: a spus că va face acţiuni de informare a populaţiei, ceea ce este corect“.

Întrebat, concret, dacă PSD va face campanie pentru familia tradiţională, liderul PSD a spus: „Nu. Vom face acţiuni de informare. Informăm poopulaţia cu privire la prevederile din legea care a fost adoptată în Senat. Sunt oameni care n-au înţeles. Întrebarea este destul de neclară şi trebuie să-i ajutăm pe oameni să voteze în cunoştinţă de cauză. Vrem să-i ajutăm pe români să înţeleagă“. 

Cât despre gafele comise de Viorica Dăncilă la Bruxelles, liderul PSD a spus: „Doamna premier a avut o prestaţie foarte bună la Bruxelles. Am putut să ştiu ce s-a întâmplat acolo, inclsuiv la întâlnirea diun grupul social-democrat. a vut disucţii serioase. Majoritatea celor cu care s-a întâlnit au înţeles care este adevărul în România, nu cel prezentat de majoritatea manipulatoare“, a spus Dragnea. 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul socialiştilor, că PSD nu va face campanie pentru familia tradiţională înainte de referendum

„Nu este îndreptată spre o anumită orientare sexuală sub nicio formă. Vom vedea ce va ieşi dacă vor veni la vot. Partidul Social Democrat nu va face campanie... nu va face campanie... Este obligaţia tuturor să facă acţiuni ca să arate ce înseamnă acest referendum. Dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit unei înregistrări publicate de europarlamentarul Cătălin Ivan, ales pe listele PSD, dar dat afară din partid după un conflict cu Liuviu Dragnea. 

.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite