Dragnea le răspunde lui Ponta şi opozanţilor săi: Îi las să se afunde. Voi continua dezvăluirile. Aseară a fost doar primul episod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că emisiunea de la Antena 3 la care a participat marţi seară a fost „doar primul episod“ şi urmează „episoadele doi, trei şi patru".

Întrebat cum comentează acuzaţiile pe care i le aduce Victor Ponta, liderul PSD a replicat: „Îi las să se afunde şi mai mult (pe cei care susţin aceleaşi declaraţii – n.r.)”.

Apoi, a Dragnea a precizat: „Voi continua (dezvăluirile -n.r.). Aseară a fost doar primul episod, aveţi răbdare. Urmează (episodul doi - n.r.) şi trei, şi patru”, a mai declarat Liviu Dragnea, referitor la declaraţiile făcute de el marţi seară la Antena 3.

Liviu Dragnea a afirmat, la Antena 3, că fostul premier Victor Ponta i-ar fi "dat de înţeles” că a stabilit împreună cu fostul director al SRI George Maior componenţa guvernului USL în anul 2012 şi că Maior i-ar fi spus că Guvernul trebuie format din oameni „verificaţi”. 

Victor Ponta a reacţionat la scurt timp, afirmând, la B1 TV, că Dragnea minte şi că actualul lider al PSD "nu ştia cum să îi intre sub piele lui George Maior”, căruia "îi ducea cadouri”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite