Dragnea, de Ziua Europei: Celebrăm Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite asupra Germaniei naziste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea FOTO Mediafax
Liviu Dragnea FOTO Mediafax

Liderul PSD Liviu Dragnea afirmă, în mesajul de Ziua Europei, că celebrăm Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite asupra Germaniei naziste, dar şi momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene. „Ne vedem la Iaşi!”, afirmă el în finalul postării de pe Facebook, referindu-se la mitingul organizat la Iaşi de PSD.

„9 mai are o însemnătate cu totul aparte pentru români, care sărbătoresc astăzi data la care România şi-a proclamat independenţa de stat, devenind, în cuvintele ministrului Mihail Kogălniceanu, o naţiune de sine stătătoare. Celebrăm totodată, alături de ţările din întreaga Europă, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite asupra Germaniei naziste, care a încheiat războiul pe continent, dar şi momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene - Familia din care facem parte de mai bine de 12 ani şi de al cărei viitor trebuie să avem grijă împreună", scrie Dragnea.

De Ziua Europei, el  urează tuturor `La mulţi ani!".

„Ne vedem la Iaşi!", încheie el.

PSD organizează astăzi un miting la Iaşi, la care sunt aşteptaţi peste 40.000 de membri şi simpatizanţi. Liviu Dragnea va fi prezent la Iaşi, însă nu şi premierul Viorica Dăncilă. Mitingul va avea loc, în ciuda apelurilor opoziţiei şi ale unor organizaţii neguvernamentale ca acesta să fie anulat, având în vedere că 9 mai este Ziua Europei, iar la Sibiu are loc Summitul Uniunii Europene.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite