Politică

articolul anterior articolul urmator

Drept la replică. Adrian Dupu, despre numirea sa la şefia Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova

1
4 Aug 2021 12:52:41
Autor: Andreea Ghiorghe
Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu R. Moldova din cadrul Guvernului României. FOTO: Facebook/ Adrian Dupu
Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu R. Moldova din cadrul Guvernului României. FOTO: Facebook/ Adrian Dupu

Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova, a cerut drept la replică, după ce „Adevărul” a scris că numirea acestuia a fost susţinută de PNL Prahova şi a avul loc la scurt timp după ce liderul organizaţiei, Iulian Dumitrescu, a anunţat că va merge alături de Cîţu în lupta pentru şefia partidului.

„Eu am fost numit secretar de stat la DRRM încă din 26 februarie, iar numirea mea a fost făcută la propunerea PNL Diaspora şi validată în BPN al PNL. Deoarece departamentul a trecut printr-o reorganizare şi a dobândit personalitate juridică (proces pe care l-am iniţiat încă de la numire), a fost nevoie de o încetare şi renumire în funcţie, ceea ce s-a făcut prin acelaşi ordin publicat în MO. 
 
Faptul că apare numele meu într-un articol intitulat «Congres PNL: sinecuri pentru consolidarea puterii» este nu doar nedrept faţă de mine dar şi total neadevărat. O simplă căutare pe google sau citirea numirii din MO cred că era de-ajuns pentru a se observa care era de fapt situaţia. Nu mai zic că puteam să fiu contactat eventual pentru un punct de vedere”, a declarat Adrian Dupu.
 
Guvernul României a înfiinţat recent Departamentul pentru Relaţia cu Republica Moldova drept structură cu personalitate juridică. Departamentul va fi în coordonarea prim-ministrului, prin preluarea activităţii Departamentului pentru relaţia cu Republica Moldova, structură fără personalitate juridică, înfiinţată din 2019.
 
Vezi şi: Congres PNL: sinecuri pentru consolidarea puterii

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

pathfinder
4.08.2021, 13:08:41

"Guvernul României a înfiinţat recent Departamentul pentru Relaţia cu Republica Moldova drept structură cu personalitate juridică." Pana la urma asta e important. Foarte important!

-11 (13 voturi)
Modifică Setările