articolul anterior articolul urmator

După Emil Constantinescu, Dragnea visează şi el la „România lider regional“

19
11 Mar 2018 09:23:09
Cristian Unteanu
FOTO Inquam / Octav Ganea
FOTO Inquam / Octav Ganea

19 Comentarii

MV R.
11.03.2018, 09:47:14

Domnule Unteanu,eu zic să nici nu visăm la accesare de fonduri europene ,ci să fim mulțumiți dacă nu alunecăm rapid pe modelul ruso-asiatic,acesta fiind,de fapt,țelul escobarului de Teleorman.

+2 (2 voturi)
Jean Maurer
11.03.2018, 10:13:52

Este incredibil acest "cult al personalitatii" la o mare parte a romanilor ! Este la fel de incredibil ca pentru 30 de lei in plus la salariu sau pensie, aceasta categorie de oameni este dispusa sa calce in picioare orice valoare a unei natiuni moderne si democratice ! Este incredibil cum pentru acesti oameni, notiunea de tara sau de patrie (hilara chestia asta cu patria) nu are nicio semnificatie. Ca tara este jecmanita de o banda de borfasi, nu-i pasioneaza deloc ! "Tara" este o notiune abstracta pentru ei ( o sa explic alta data notiunea de abstract, pentru cei de tipul "globinelor"). Sunt ilegal de multi forumisti care sunt entuziasmati de PSD, Dragnea si Tariceanu ! Ma intreb, unde erau astia cand Ceausescu a fost rasturnat si executat ? De ce nu au sarit sa-l apere ? Este mai bun Dragnea decat Ceausescu ? Daca astazi, dupa 28 de ani, mai exista astfel de oameni care ridica in slavi niste lichele corupte si un partid dictatorial si comunistoid, atunci moartea tinerilor la Revolutie a fost inutila ! Am citit la un forumist un argument apocaliptic: daca ar fi furat psd-ul, nu ar fi avut cum sa ne mareasca salariile si pensiile ! Asa este dom'le, nu au furat chiar tot, au mai ramas si ceva firimituri pentru prostime ! Domnule Unteanu, nu aveti nicio sansa sa luminati prostimea cu argumentele dumneavoastra. Pentru ca nimeni nu poate fi convins de ceva, daca nu vrea sa fie convins !

+2 (6 voturi)
ovidiu preda
11.03.2018, 11:12:48

Se vede ca si tehnocratul 'telectual vlad voiculescu tot globina zice de vreo trei ori, asa ca mai lasa argumentele astea " ei e rai noi e buni"

-2 (4 voturi)
Lucifer
11.03.2018, 10:40:22

România poate deveni o putere zonală, dar nu cu programul partidului mafiot numit PSD. Care PSD îşi va da obştescul sfârşit politic în curând, scăpând România de fantoma comunismului care mai bântuie încă sufletul românesc.

+1 (3 voturi)
TTargeted Indiividual
11.03.2018, 12:16:26

Comentariu considerat abuziv.