Politică

articolul anterior articolul urmator

Eficienţă parlamentară. Cei nouă candidaţi pentru Colegiul CNSAS, audiaţi în 12 minute

1
27 Mar 2018 15:00:32
Autor: Maria Tufan
Comisia juridică din Camera Deputaţilor, prezidată de deputatul PSD Eugen Nicolicea, a încheiat audierea candidaţilor pentru Colegiul CNSAS în doar 12 minute.
Comisia juridică din Camera Deputaţilor, prezidată de deputatul PSD Eugen Nicolicea, a încheiat audierea candidaţilor pentru Colegiul CNSAS în doar 12 minute.

Comisia juridică de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor a terminat, marţi, în doar 12 minute,  audierea celor nouă candidaţi nominalizaţi pentru Colegiul CNSAS. Preşedintele Comisiei, Eugen Nicolicea, a anunţat că toţi candidaţii au dosarele complete, urmând a fi trimişi spre Birourile permanente din Parlament pentru a fi supuşi votului.

Comisia juridică de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor a terminat audierea candidaţilor pentru Colegiul CNSAS în doar 12 minute. Preşedintele Comisiei juridice, Eugen Nicolicea, a anunţat că raportul comisiei este unul de „informare” şi a supus rapid la vot înaintea numelor tuturor candidaţilor spre Birourile permanente unde ar urma să fie trecuţi pe buletinele de vot.
 
Deputatul USR Stelian Ion a încercat să prelungească şedinţa, întrebându-l pe Cazimir Ionescu, propunerea PSD, dacă nominalizarea sa ar putea aduce prejudicii instituţiei, având în vedere că „este trimis în judecată cu acuzaţii grave în <<Dosarul Mineriadei>>”.

În replică, deputatul PSD Florin Iordache a luat cuvântul şi a anunţat că prezumţia de nevinovăţie există până la decizia instanţei, încheiând astfel orice comentariu legat de audierea lui Cazimir Ionescu. Eugen Nicolicea a explicat şi el că orice dezbatere pe tema unui dosar în curs ar putea atrage critica Consiliului Suprem al Magistraturii şi a supus la vot acceptul tuturor candidaţilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Banan Crudu
27.03.2018, 16:41:10

Niciolichea,Ciordache Florin şi Cazimir Ionescu: iată o menajerie care aminteşte de epoca de glorie iliesciană, cu primate îmbrăcate în Armani. Aici am ajuns după aproape 30 de ani. Gunoaie.

Modifică Setările