Elena Udrea: „Adriana Săftoiu nu ar trebui să promoveze un mesaj antiprezidenţial”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea   FOTO:Adevărul
Elena Udrea   FOTO:Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, marţi, că cel puţin jumătate dintre democrat-liberali doresc să colaboreze în continuare cu  preşedintele Traian Băsescu şi a exiprimat surprinderea sa în legătură cu decizia lui Vasile Blaga de a o numi pe Adriana Săftoiu în funcţia de purtător de cuvânt.

„În partid cel puţin jumătate, jumătatea care a votat cu mine la convenţia naţională, sunt continuatorii parteneriatului cu preşedintele. Sunt foarte mulţi şi dintre cei care l-au votat pe Vasile Blaga care doresc acest lucru”, a declarat Elena Udrea la emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Elena Udrea a subliniat că electoratul PDL este cel al lui Traian Băsescu şi că este important ca democrat liberalii să nu se identifice cu mesaje anti-Băsescu. Ea a adăugat că numirea Adrianei Săftoiu în funcţia de purtător de cuvânt al PDL nu este una la care ea s-ar fi gândit dacă ar fi fost preşedinte al democrat-liberalilor. Elena Udrea a spus că este bine că a venit un purtător de cuvânt, atâta timp cât nu va transmite mesaje antiprezidenţiale.

„Sper că doamna Săftoiu nu a venit în funcţie să întărească un mesaj antiprezidenţial pentru că nu asta îşi doreşte partidul în marea majoritate. Există un electorat puternic de centru-dreapta care crede în Traian Băsescu”, a spus Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite