Elena Udrea: „Îmi doresc să vin în conducerea PDL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea este hotărâtă să revină în conducerea PDL FOTO: ADEVĂRUL
Elena Udrea este hotărâtă să revină în conducerea PDL FOTO: ADEVĂRUL

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, îşi doreşte să revină în conducerea PDL, dar nu a precizat care este funcţia pe care o vizează.

„Îmi doresc să vin în conducerea partidului, să fiu într-o echipă puternică care să obţină voturile românilor, cu oameni credibili care se pot prezenta în faţa electoratului cu ceea ce au făcut. “, a declarat Elena Udrea.

Cu toate că nu are o cotă ridicată de popularitate în sondajele de opinie, Udrea crede că revenirea sa va ajuta la relansarea partidului.

 „Este nevoie să aducem înapoi electoratul care a plecat de lângă PDL, să îi atragem pe cei care acum vor fi dezamăgiţi de USL şi aceştia vor fi mulţi şi repede, dar şi pe cei care nu se mai simt reprezentaţi de clasa politică şi care nu mai vin la vot.“, a afirmat Udrea.

„ PDL are şansa, dacă îşi găseşte un proiect credibil şi o echipă puternică, să îi aducă pe toţi aceştia alături de partid la următoarele alegeri. PDL nu mai are un lider puternic cum a fost Traian Băsescu, care a ridicat singur partidul. Acum, pe toată scena politică nu mai există un astfel de lider, de aceea PDL are nevoie de o echipă puternică“, a adăugat Elena Udrea.

Până recent, Udrea a afirmat, în mod repetat, că nu va candida pentru un post de conducere în PDL, în momentul în care se va organiza Convenţia Naţională.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite