Elena Udrea: Când a căzut Guvernul Ungureanu, nu a trădat UNPR, ci ai noştri din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi, la “Adevărul Live”, că democrat-liberalii “au trădat” în ziua în care a fost votată moţiunea de cenzură a USL împotriva Guvernului Ungureanu.

“PDL a fost extrem de primitor cu Mihai Răzvan Ungureanu. Lipsa lui de experienţă a făcut ca susţinerea de care trebuia să beneficieze să nu o mai aibă. Când a căzut Guvernul MRU, Gabriel Oprea nu a trădat, au trădat ai noştri din PDL. Voturile le-a obţinut Victor Ponta în sală în ziua respectivă. Eu am plecat de la Modrogan să o rog pe Sorina Plăcintă să nu voteze împotrivă”, a  declarat Udrea.

În opinia sa, Ungureanu nu se aştepta la această răsturnare de situaţie.

“MRU nu a crezut că-i poate pica Guvernul. Cred că, în politică, loialitatea trebuie să existe, trebuie să ai şi caracter”, a opinat deputatul PDL.

Pe de altă parte, Elena Udrea consideră că actualul director SRI, George Maior, ar fi fost “o soluţie mai bună în locul domnului Ungureanu în fruntea Guvernului”.

“Cred că ar fi fost mai bun decât domnul Ungureanu ca premier. S-a vorbit la vremea aceea despre această posibilitate”, a mai spus Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite