Elena Udrea: „Crin Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014 din partea USL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea crede că membrii PDL nu mai au încredere în propriul partid FOTO Adevărul
Elena Udrea crede că membrii PDL nu mai au încredere în propriul partid FOTO Adevărul

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat duminică seara că „prestaţia de om politic“ a lui Călin Popescu Tăriceanu este mai bună decât a lui Crin Antonescu şi a precizat că, în opinia sa, Antonescu „începe să nu mai conteze“.

Întrebată la România TV dacă se poate vorbi despre o prietenie între preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, Udrea a răspuns că este vorba despre o relaţie instituţională, adăugând că nu se poate vorbi de prietenie, în condiţiile în care „România a încercat să suspende un preşedinte care nu a încălcat Constituţia“.

Referitor la conflictul din Partidul Naţional Liberal, Elena Udrea a subliniat că „prestaţia de om politic, de prim-ministru a domnului Tăriceanu este mai bună“. „Pe de altă parte“, a continuat ea, „nu cred că e treaba mea să văd cum se rupe PNL între Tăriceanu şi Antonescu“.

Din punctul meu de vedere, Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014 din partea USL. Dacă PNL nu va mai fi la guvernare, domnul Antonescu nu va mai avea aceleaşi pârghii pentru a controla PNL şi însuşi partidul îi va retrage candidatura“, crede Udrea.

Întrebată care este situaţia în Partidul Democrat Liberal, Elena Udrea susţine că a constatat „o lipsă de entuziasm şi de încredere a propriilor membri în partid“. Strategia formaţiunii, spune ea, nu trebuie să se bazeze pe „terapie, aşteptând să scadă USL“. „Asta se întâmplă, însă nu neapărat electoratul dezamăgit de USL vine tot către PDL dacă nu se face nimic. Putem vedea oameni dezamăgiţi care merg către PPDD“, a declarat ea, adăugând că „este foarte importantă viziunea care va fi prezentată PDL-ului de către cei care vor candida“.

Cu toate acestea, Udrea nu a specificat cine va candida, afirmând doar că „e nevoie de o echipă puternică să scoată PDL din starea în care se află“. „Din această echipă vreau să fac parte“, a subliniat ea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite