Elena Udrea: „Este nevoie în fruntea PDL de un om care nu are complicităţi cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Adevărul
Elena Udrea FOTO Adevărul

PDL are nevoie să fie condus de un om care să nu aibă „complicităţi“ cu liderii USL, a afirmat miercuri seară, la Ploieşti, deputatul democrat-liberal Elena Udrea, candidat la preşedinţia partidului.

Udrea a susţinut, în sala Teatrului „Toma Caragiu“, în faţa a peste 200 de delegaţi, că este nevoie ca PDL să facă opoziţie reală, iar pentru aceasta are nevoie de un lider „luptător“.

„Pentru asta trebuie ca în fruntea partidului să fie un om care el însuşi să dea semnalul că se luptă cu USL. Este nevoie să avem în fruntea partidului un luptător, un om căruia nu îi este teamă să se bată cu USL, nu are complicităţi cu liderii USL, cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu, un om care nu se sperie de campanii de presă pornite împotriva lui, un om care nu cade la înţelegeri personale“, a spus Elena Udrea.

Potrivit deputatului democrat-liberal, în partid există multe nemulţumiri, dar şi neîncredere, în contextul în care în interiorul PDL este purtat „discursul USL-ului“.

„Este nevoie să vorbim între noi pentru că s-au acumulat foarte multe nemulţumiri, frustrări. De asemenea, s-a acumulat foarte multă neîncredere. De prea multe ori am auzit în ultimul timp criticile adversarilor politici aduse în interiorul partidului de propriii noştri colegi. De prea multe ori am auzit discursul USL-ului purtat în interiorul partidului. Asta a făcut ca noi să nu mai avem încredere unii în ceilalţi“, a afirmat Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării a spus că trebuie schimbată conducerea partidului, pentru a se reveni la consultarea celor care formează baza PDL.

Este nevoie să schimbăm leadership-ul. Eu cred că vremea în care partidul se conducea bătând cu pumnul în masă a trecut. Partidul are nevoie de o conducere care să însemne consultarea bazei partidului. (...) Dar consultarea statutară. De prea puţine ori, atunci când se ia o decizie, mai sunt consultaţi membrii de partid, chiar şi prin reprezentanţii lor. De prea mult timp, deciziile se iau într-un for restrâns şi se comunică partidului prin televizor, de cele mai multe ori“, a susţinut Udrea.

Ea şi-a prezentat miercuri seară, la Teatrul „Toma Caragiu“ din Ploieşti, moţiunea cu care candidează la preşedinţia PDL.

  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite