Elena Udrea a plecat din ţară înainte de sentinţa finală. „Şi ce dacă am părăsit ţara? Ce vă agită atât de tare de nu dormiţi noaptea?“ Avocat: E în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a plecat la Atena, a declarat pentru HotNews.ro avocatul său, Alexandru Chiciu. Udrea a lipsit ieri de la un termen al procesului în care este acuzată de finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009. Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare, în primă instanţă, în dosarul Gala Bute, iar judecarea apelului este aproape de final.

UPDATE Elena Udrea reacţionează pe Facebook: "Unii nu au avut somn şi, după miezul nopţii, s-au apucat să împrăştie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit tara»!!!!!! Aşa, şi??? Şi ce dacă «am părăsit ţara»??? Ce va agită atât de tare de nu dormiţi noaptea din cauza mea? Sau aţi primit ordin pe unitate să va ridicaţi din scutece şi să va lamentaţi pe net? «Am părăsit tara» de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai «părasesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Aşa că pe loc repaus până la noile ordine!", scrie Elena Udrea, vineri, pe Facebook.  

***

"Doamna Udrea a depus la instanţă înscrisuri care dovedesc că este în imposibilitatea de a apărea în faţa instanţei pentru o anumită perioadă de timp. Aseara mi-a confirmat că se află la Atena", a mai spus avocatul Elenei Udrea pentru hotnews.ro.

Elena Udrea nu se afla în acest moment sub control judiciar, iar instanţa i-a permis sa călătorească în afara ţării.

Urmatorul termen în acest proces este 26 februarie, iar în dosarul Gala Bute are termen pe 8 martie, a mai spus avocatul Alexandru Chiciu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite