Elena Udrea: Halal bărbaţi, halal politicieni, halal lideri, vai de ţara care a încăput pe mâna lor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam / Octav Ganea
FOTO Inquam / Octav Ganea

Elena Udrea a comentat miercuri seara pe Facebook conferinţa de presă a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, atacând-o pe aceasta din urmă despre care spune că nu poate fi trasă la răspundere, deoarece „cei care ar putea (...) sunt făcuţi pe ei de frică”.

„Vedeţi de ce e bine să ai dovezi cu nemernicii ăştia? Că ies cu senitate să repete ca o maşinărie stricată,«DNA nu falsifică probe». Asta mergea să o turuiţi când v-am zis eu în 2015 că v-a dat bani şi v-a făcut cadouri Dorin Cocoş. Că nu mi-a trecut prin cap să păstrez chitanţe ori să filmez genţile cu bani. Aşa ca, doamna procuror Moraru, a închis repede Denunţurile mele. 

Dar acum, când o ţară întreagă a văzut cum faceţi probe false, cât tupeu să ai să ieşi şi să spui că nu e adevărat??? 

Vă zic eu cât! Atât tupeu cât îţi dă convingerea că orice s-ar întâmpla, oricât de grav ar fi, nu păţeşti nimic. 

Pentru că cei care te pot trage la răspundere sunt făcuţi pe ei de frică, nişte laşi şi nişte slugi. 

Ce spun Onea, Kovesi, Portocală etc. în acest moment nici nu mai contează. Contează ce spun şi fac cei care sunt aleşi să conducă ţara, să apere democraţia, să îi reprezinte şi să îi apere cetăţenii şi să îi apere instituţiile. Iar aceştia nu par că există! Dragnea, e atât de laş încât aruncă în aer tot pentru liniştea lui pe care şi-o tot negociază cu Coldea şi Kovesi şi ceilalţi, Johannis nici nu respiră de fricos ce e, Tăriceanu, de unul singur probabil a obosit, opoziţia e de rahat. Orban tremură la gândul că va fi condamnat în apel iar Blaga, cu un dosar pe rol şi el, aşteaptă să rezolve alţii problemele, ca întotdeauna. 

Halal bărbaţi, halal politicieni, halal lideri, vai de ţara care a încăput pe mâna lor! 

Nu e de mirare cât de uşor a putut prelua Sistemul puterea în România, cu aşa clasă conducătoare!” a scris Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite