Elena Udrea, critici dure la adresa liderilor Mişcarea Populară şi PDL: „Nu poţi face lucruri mari, cu oameni mici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul

Deputatul PDL, Elena Udrea, a scris miercuri pe o reţea de socializare că disputele politice dintre PDL şi noul partid politic nu fac altceva decât să trezească bucurie în interiorul USL. Comentariul său vine în contextul în care Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, a declarat marţi că Elena Udrea nu a fost mandatată să anunţe înscrierea partidului cu acelaşi nume.


„Ieri s-a anunţat că Mişcarea Populară a cerut înscrierea ca partid politic. Teoretic, concluzia ar fi ca dreapta se întăreşte. Doar că ieri am văzut cum liderii MP au atacat PDL, liderii PDL au atacat Mişcarea Populară. Nimic la adresa actualei puteri, faţă de care se presupune că ar trebui să fim cu toţii în opoziţie...Ce distracţie în USL! Pe bună dreptate cei care îşi doresc un proiect politic puternic, unic pe zona de centru dreapta al politicii româneşti pot spune:"nu poţi face lucruri mari, cu oameni mici“, a comentat Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PDL, Elena Udrea, a anunţat luni, la Adevărul Live, înscrierea Partidului Mişcarea Populară şi viitorul preşedinte al noii formaţiuni, în persoana deputatului Eugen Tomac.

„Din câte am înţeles, mâine se înregistrează partidul Mişcarea Populară. Nu vreau să greşesc, dar cred că Eugen Tomac va fi preşedinte interimar al partidului Mişcarea Populară, până la Congres. Înainte de alegerile interne din PDL, un coleg l-a propus pe Cătălin Predoiu la şefia partidului, pentru a împăca taberele. După alegeri, mulţi din tabăra mea au vrut să mergem mai departe într-o mişcare cu ideile noastre“.

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a afirmat că Elena Udrea nu a avut mandat să anunţe lansarea formaţiunii, adăugând că nici preşedintele Traian Băsescu nu s-a implicat în decizie.

„Fundaţia este cea care a pregătit lansarea partidului, doamna Udrea nu a avut niciun rol în pregătirea statutului, programului partidului şi nici în pregătirea listei Comitetului de Iniţiativă Naţională al Partidului Mişcarea Populară(PMP). Nimeni nu a mandatat-o pentru a face un anunţ, şi oricum l-a făcut cu anumite dubii, rezerve“, a spus Preda.

Vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, exclude posibilitatea unei viitoare colaborări între Partidul Mişcarea Populară şi PDL, precizând că noua formaţiune politică a jignit mai mulţi membrii PDL.

„M-a deranjat că se prevedea că se va lansa acest partid şi a început un concus de înjurături la adresa membrilor PDL ca fiind o condiţie de a face parte din el. Mi se pare o ipocrizie, Mişcarea Populară loveşte din toate părţile pe PDL, dar PDL va rezita mult şi bine de acum înainte, va fi şi mai curat şi va ieşi foarte puternic”, a afirmat Cezar Preda.

 



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite