Politică

articolul anterior articolul urmator

Elena Udrea este de părere că alegerile în PDL nu se vor organiza corect

3
6 Mar 2013 22:40:23
Autor: Adelina Turcu
Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea în 14 organizaţii din ţară FOTO Arhiva
Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea în 14 organizaţii din ţară FOTO Arhiva

Elena Udrea a declarat că deja şi-a prezentat moţiunea în 14 organizaţii din ţară, iar semnalele pe care le-a primit i-au dat de înţeles că şefii de filiale sunt pro-Blaga, în timp ce restul membrilor o susţin pe ea.

„La Constanţa, deşi preşedintele a semnat moţiunea pentru Blaga, organizaţia jumătate e cu noi, la Galaţi oamenii au protestat în stradă, la Vrancea conducerea interimară pusă de Blaga a desfiinţat, a demis toată conducerea PDL Focşani pentru că preşedintele şi-a permis să-l critice pe Blaga când şi-a prezentat moţiunea. La Vâlcea, preşedintele îl susţine pe Blaga, dar e singur”, a afirmat Udrea pentru Mediafax.

Elena Udrea a adăugat că are semnale că alegerile nu vor fi organizate corect în PD.

„Consider că alegerile nu sunt organizate corect, dacă vor continua aşa, am cerut comisiei de organizare să ne prezinte listele de delegaţi, pentru că există o decizie a consiliului naţional de comunicare ca atunci când mergem în organizaţii să fie prezenţi cei care vor veni la CNC. Dacă aici vin oameni care nu votează e lipsit de logică, am cerut comisiei care-l susţine pe Blaga să ne prezinte listele, dar au refuzat. E o dovadă de neîncredere a susţinătorilor lui Blaga că va câştiga alegerile, de asta se merge cu măsuri care încalcă deciziile luate de forurile statutare ale partidului", a mai spus Elena Udrea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Sava Darius
6.03.2013, 23:02:57

Ce ne relateaza Udrea este foarte grav, trebuie facut ceva ca sa fie impiedicata acesta incercare de masluire a alegerilor. Daca nu se vor tine corect atunci trebuie anulate sau nici sa nu se mai tina. Trebuie boicotata aceasta marsvrie a lui Blaga si a oamenilor lui din subordine. Presa trebuie sa publice permanet toate aceste mizeii, nu se poate ca Blaga sa confiste libertatea de a vota in partid! Este strigator la cer!!!!

Marius Ciprian
7.03.2013, 04:11:52

Vorbesti de parca nu stiu ce mare lucru si ce importanta mare au alegerile din gloata pdl-ista.Ei sunt in prag de desfintare si inca nu si-au revenit dupa lovitura de gratie data de electoratul roman satul ca de mere acre de balivernele,minciunile,jafurile si aroganta pedeleilor.

Utilizator Adevărul
7.03.2013, 14:40:41

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările