Elena Udrea: "Sunt deputat de Roman şi Ion Creangă în următorii patru ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea şi-a anunţat victoria, deşi numărătorile paralele arată că a pierdut cursa FOTO Adevărul
Elena Udrea şi-a anunţat victoria, deşi numărătorile paralele arată că a pierdut cursa FOTO Adevărul

În ciuda faptului că numărătorile paralele ale USL arătau că Elena Udrea a pierdut cursa pentru un nou mandat de deputat, aceasta a dat o declaraţie publică în care şi-a anunţat victoria.

“De aici, din Roman, vom face rezistenţă la uselizarea ţării”,a  spus Udrea, precizând că Uniunea Social Liberală a pierdut “după o campanie mizerabilă”.

“Cu 12.000 de voturi, pot spune că sunt deputat de Roman”, a declarat ea şi a explicat că adversarul său are "circa 13.00 de voturi". "Este singurul colegiu care nu s-a închis în judeţ şi, drept urmare, mă pot bucura alături de echipa de aici. Am obţinut unul dintre cele mai bune scoruri din ţară". 

"A fost o campanie frumoasă, în care ne-am întâlnit cu mii de romaşcani şi le mulţumesc pentru încredere. Nu îi voi dezamăgi. (...) Vom continua de aici, din inima Moldovei, să ne batem cu USL", a mai spus ea.

Vicepreşedintele PSD, Ioan Chelaru, declarase anterior pentru Mediafax că Elena Udrea se află pe locul al doilea, după candidatul USL Liviu Brătescu, cotat cu 48,4%.

Mai mult, Chelaru a declarat că toate celelalte colegii din judeţul Neamţ au fost câştigate de USL, cu peste 50% din voturile exprimate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite