Elena Udrea, la tăierea porcului: Am mâncat şi acum întâi şorici din frunte, ca să fiu fruncea tot anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL, Elena Udrea, a participat ieri la ritualul tăierii porcului şi a surprins în fotografii toate momentele importante. Fostul ministru a ajutat la curăţarea porcului, a mâncat şorici şi a încheiat cu pomana porcului şi cu un pahar de vin.

„Nu este moment mai încărcat de simboluri şi amintiri decât sărbătorile de iarnă. Nu aş rata niciodată ritualul tăierii porcului, cu toate momentele lui, aşa cum l-am văzut ani de zile la bunicul meu. Ca în vremurile copilăriei, am mâncat şi acum întâi sorici din frunte, ca să fiu fruncea tot anul, apoi am încheiat cu pomana porcului. A mers de minune o cană de vin fiert!“, este mesajul care însoţeşte fotografiile postate de Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Peste 5.000 de simpatizanţi au apreciat fotografiile postate de Elena Udrea şi câteva sute i-au transmis mesaje specifice sărbătorilor de iarnă. Să fiţi fruntea. „Un an cu totul de bun“, îi scrie un internaut. „Sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, lumină, speranţă şi iubire, iar Moşul să va aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri dumneavoastra şi celor apropiaţi! Crăciun Fericit!“, îi transmite o altă persoană.

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a împodobit bradul şi a dorit, de asemenea, să împărtăşească acest moment cu simpatizanţii săi. „Astăzi, am împodobit bradul împreună cu familia şi câţiva prieteni. Mi-aş dori ca în fiecare casă să se simtă atmosfera de sărbătoare. Voi aţi început pregătirile?“, îşi întreba Elena Udrea prietenii virtuali.

image


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite