Elena Udrea vrea să-l invite pe preşedintele Traian Băsescu la congresul PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea se află în turneu electoral pentru Convenţia Naţională a PDL Foto; Adevărul
Elena Udrea se află în turneu electoral pentru Convenţia Naţională a PDL Foto; Adevărul

Democrat-liberala Elena Udrea consideră că este binevenită invitarea preşedintelui Traian Băsescu la Convenţia Naţională a PDL, eveniment care urmează să se desfăşoare pe 23 martie.

Aflată la Iaşi pentru a-şi prezenta moţiunea „Noul PDL - O nouă Românie“, Elena Udrea, unul dintre cei trei candidaţi la şefia Partidului Democrat Liberal, le-a declarat jurnaliştilor că este de părere că această formaţiune politică trebuie să continue parteneriatul cu şeful statului.


„Este un parteneriat care datează dintotdeauna. Am construit mult împreună, sunt multe proiecte, multe reforme începute cu Traian Băsescu şi cred că ele trebuie să continue cu atât mai mult cu cât domnul Băsescu a şi spus că se va întoarce în politică după ce îşi termină mandatul de preşedinte. Cred că este binevenită invitarea Preşedintelui României la congresul de pe 23 martie“, a spus Udrea.


Elena Udrea a venit la Iaşi însoţită de principalii susţinători ai moţiunii sale: liderul PDL Neamţ Gheorghe Ştefan, preşedintele PDL Dâmboviţa Florin Popescu, deputatul PDL de Vrancea Florin Secară, deputatul PDL de Ialomiţa Gheorghe Tinel, foştii miniştrii Gabriel Berca şi Lucian Bode

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite