Elena Udrea: Conducerea PDL a ales mai degrabă să se lupte cu mine decât cu USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Elena Udrea. FOTO: Davind Muntean
Deputatul Elena Udrea. FOTO: Davind Muntean

Fostul deputat al PDL, Elena Udrea, a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă în care şi-a anunţat despărţirea de PDL că actuala conducere democrat-liberală a ales să nu facă opoziţie adevărată şi a fost orientată printre altele de lupta împotriva parlamentarului de Neamţ.

Fostul ministru a avut un discurs dur la adresa celor care sunt în fruntea PDL, punctele atacate de Udrea fiind legate faptul că aceştia nu vor să facă „opoziţie adevărată”, motivul fiind faptul că liderii democrat-liberali  „fac afaceri cu guvernarea USL”.

„Eu nu pot să remarc decât că sunt lideri ai PDL care fac afaceri cu guvernarea USL, cu PSD, când eşti legat de relaţii de afaceri probabil că e greu să faci o opoziţie adevărată guvernării”, a subliniat fostul ministrul al Dezvoltării şi Turismului.

Elena Udrea nu a vrut să nominalizeze numele acelor lideri din PDL care au legături apropiate cu PSD, cu toate că jurnaliştii au insistat.

„Mişcarea Populară nu e un partid împotriva PDL, e un partid împotriva acestei guvernări, nu ne propunem să ne certăm cu PDL. (...) Speranţa mea e că ne vom regăsi într-un proiect comun, speranţa mea e că măcar pentru proiectul unei candidaturi unice la prezidenţiale din partea dreptei ne vom găsi alături”, a precizat actualul deputat de Neamţ, criticând alegerea democrat-liberalilor de a se distanţa de Traian Băsescu.

Totodată, Elena Udrea a punctat faptul că nu doreşte să candideze pentru o funcţie în Parlamentul European, dar nu a exclus participarea simbolică pe listă. În plus, întrebată dacă ar fi tentată să candideze la preşedinţia României, aceasta a declarat că este prea devreme pentru a se pronunţa asupra acestei decizii.

Citeşte şi:

Elena Udrea, la Adevărul Live: „USL tot se va rupe. PSD nu va rata şansa de a da şi preşedintele şi premierul”

Elena Udrea: „Mi-ar plăcea să fiu preşedintele ţării”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite