Elena Udrea: „Nu-mi pun problema că nu voi câştiga competiţia internă din PDL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea vrea să câştige următoarele alegeri ca lider PDL                                      FOTO: Adevărul
Elena Udrea vrea să câştige următoarele alegeri ca lider PDL                                      FOTO: Adevărul

Elena Udrea consideră că actualul preşedinte al  PDL, Vasile Blaga, nu mai are susţinerea nici a oamenilor de la baza partidului, nici a celor apropiaţi de la nivelul de conducere, un argument în acest sens fiind dezertarea lui Mihai Stănişoară.

Deputatul PDL de Roman îşi bazează afirmaţile pe reacţiile bune primite în urma întâlnirilor din teritoriu pentru prezentarea moţiunii prin care vizează funcţia de lider PDL.

„Sunt foarte încrezătoare că voi câştiga competiţia internă şi că, din 24 martie, putem vorbi despre «noul PDL», un partid de Opoziţie credibil şi puternic, capabil să se bată de la egal la egal cu un USL incompetent şi corupt“, a spus Elena Udrea pentru Agerpress.

Elena Udrea crede că este singurul candidat capabil să propună o strategie care să conducă PDL către câştigarea următoarelor alegeri. Ea îşi asumă revenirea partidului la culoarea portocalie şi crede că PDL ar trebui să rămână unit.

Întrebată dacă Vasile Blaga şi Monica Macovei s-a putea integra în echipa condusă de ea, Elena Udrea a răspuns că atâta timp cât delegaţii partidului vor miza pe aceştia, ei pot oricând să ocupe posturi în conducerea PDL.

Despre strategia de colaborare cu celelalte formaţiuni politice, Elena Udrea este de părere că va exista întotdeauna deschidere pentru UDMR, ca partener de guvernare în 2016, dar nu exclude o colaborare cu PNL, dacă si-ar schimba liderul.

„Eu nu cred că putem colabora cu un PNL condus de Crin Antonescu, un personaj politic isteric, profund antieuropean şi mânat în luptă de obsesia de a ajunge la Cotroceni. Cred că putem colabora cu un PNL condus de altcineva. Din punct de vedere doctrinar, cred că e mai greu de făcut o alianţă cu PSD“, a declarat Elena Udrea într-un interviu acordat Agerpress.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite