Elena Udrea sau tabloidizarea femeii din politică

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO David Muntean
FOTO David Muntean

Decolteul doamnei Elena Udrea nu reprezintă o problemă în politică şi nici rochia de latex negru, mulată pe formele-i plăcute. A fi frumoasă sau frumos nu este un defect, dar când îţi construieşti notorietatea doar din atât, rişti să devii afect.

Udrea a tabloidizat femeia în politică. A creat în România ultimilor ani, un model politic feminin seminud, caracterizat prin sexualitate, tupeu, isteţime, un glamour-sexy „7 sur 7” lacom după publicitate. De la ie la lenjerie intimă, Udrea le-a îmbrăcat şi dezbrăcat pe toate în faţa noastră alungând hărnicia, farmecul discreţiei şi generozitatea maternă.

Superministreasa preşedintelui Băsescu şi-a marcat intrarea în Partidul Mişcarea Populară, cu tocurile înfipte în PSD şi parţial în PDL. Niciun cuvânt despre România, niciun cuvânt pentru români, ci doar explicaţii egocentriste, despre loialitate în politică, despre vechile victorii, despre Traian Băsescu.

Nu-mi doresc să-mi imaginez dialogul surd între reformiştii MP şi privirea plăcută, dar autoritară, a doamnei deputat de Roman, însă trebuie să recunosc că mărul MP promovat de Elena Udrea este ispititor de ideologic, precum ultimul mandat al preşedintelui Norvegiei.

Feriţi-vă prieteni de tabloidizarea politicii, feriţi-vă, români, de cei ce cu zâmbetul pe buze ne cheamă încet, dar sigur, în pustiu.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite