Emil Boc a fost validat de PNL pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegiul Director Judeţean al PNL Cluj a validat ieri candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat la Primăria municipiului Cluj-Napoca în cadrul alegerilor locale din acest an. „Nu am nicio emoţie în privinţa sa, deoarece faptele vorbesc”, a afirmat preşedintele PNL Cluj Daniel Buda.

„Am validat 28 de candidaturi la funcţia de primar, printre care şi a celor de oraşe şi municipii din judeţul Cluj. Astfel, la Cluj-Napoca a fost validată candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar şi nu am nicio emoţie în privinţa sa, deoarece faptele sale vorbesc. Sunt convins că Emil Boc va fi confirmat de clujeni în funcţia de primar după alegerile locale, în condiţiile în care experienţa domniei sale este apreciată şi la nivel european, dovadă stând intervenţiile sale de la PE, la nivelul Comitetului Regiunilor. De asemenea, nu am nicio emoţie în ceea ce priveşte viitorul Consiliu Local al municipiului Cluj-Napoca”, a declarat vineri preşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, citat de Mediafax.

Liberalul a adăugat apoi că au mai fost validate candidaturile actualului primar PNL din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a primarului din Huedin, Mircea Moroşan, şi a primarului din Turda, Cristian Matei, ales în 2016 pe listele PSD. Totodată, la Gherla va candida Ovidiu Drăgan, în tmp ce la Dej va candida Aurelian Mureşan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite