articolul anterior articolul urmator

Eroare de comunicare. Iar? Cum citim raportul GRECO

66
11 Apr 2018 19:31:04
Liviu Avram
Deşi altminteri vorbăreţ până la adormirea celorlalţi, Tudorel Toader încă n-a zis nimic despre raportul GRECO
Deşi altminteri vorbăreţ până la adormirea celorlalţi, Tudorel Toader încă n-a zis nimic despre raportul GRECO

66 Comentarii

Jean Maurer
11.04.2018, 19:42:35

Guvernul tace pentru ca stie ca aceste legi favorizeaza infractorul, slabesc puterea magistratilor si intaresc dictatura lui Dragnea ! Ceea ce nu inteleg, este de ce tace si Johannis ? Reactia lui este cu mult sub ceea ce se asteapta de la un Presedinte angajat social si politic !

+9 (25 voturi)
Adrian Foangă
11.04.2018, 20:06:27

Iohannis tace din obisnuinta. A vorbit deja luna asta.

+5 (19 voturi)
Radu Mircea
11.04.2018, 19:42:53

# Este rusinos ca GRECII astia nu au inteles nici in ceasul al doisprezecelea ca tot ce face coalitia este in binele poporului sarac . Se lupta de un an jumate ca bietul contribuabil impovarat de dari vrute si nevrute sa scape de intretinerea unei armate de detinuti invatati cu trabucuri cubaneze si vizichi de 12 ani , care acum atirna la ciorba de fasole din puscarie , sa-si faca pirnaia bine meritata in '' uichend '' sau in cel mai rau caz la domiciliu' conjugal alaturi de nevasta , amanta , nepoata , etc . Traducerea este de vina ....hi hi hi hi ....

+10 (16 voturi)
George Petru Manea
11.04.2018, 19:55:29

Auzi perla : " ori nu am explicat noi cum trebuie, ori nu au inteles ei ". Noi spunem altceva : ori Nicolicea/ Tudorel/Iordache si banda fac pe neintelesii ( ca sa nu zic romaneste altfel ) , ori ne tin pe toti de fraieri. Inclusiv pe europeni. Cu noi le merge, ca-i doare-n dos , au majoritatea aia de strinsura, au posturile TV loiale , au oameni plantati peste tot pe care-i platesc gras, fapt pentru care aia fac orice si pe oricine. Au bugetul, au obrazul blindat cu interese neortodoxe, au experienta in vinzari, de 30 de ani, fara sa-i punem pe aia de scolarizare socialista. Plus un popor de miorite care privesc rumegind si nu gindesc la nimic. Pe europeni nu faci decit sa-i inversunezi insa. Un om adevarat te spulbera daca-l iei de fraier, iar europenii sint ei civilizati dar nu prosti. Asa ca matrioska romaneasca incepe sa nu mai dea rezultate. Scirtiie ca matrioska lui Putin. Dar oricum , nu conteaza, ca ei vor duce lucrurile pina la capat, tocmai ca sa poata sa le duca si ailalti pina la capat. Ailalti includ europenii si nu numai.

+12 (18 voturi)
Aurel Paun
11.04.2018, 19:59:04

"Nicolicea, care a trasat calea de urmat: „Ori noi nu am explicat aşa cum trebuie, ori ei n-au înţeles ce am explicat noi”." Cat timp se mai ascund scarbele astea de politruci ai Ciumei Rosii sub aceasta lozinca? De cate ori le-a repetat oficialii UE ca sunt foarte bine informati si cunosc foarte bine toate magariile pe care le fac acesti nemernici in domeniul Justitiei?? Un imbecil daca mai este si prost devine o catastrofa de om.

+14 (18 voturi)