Eugen Tomac, din culisele negocierilor cu Năsui: USR şi-l dorea mai mult pe Vlad Voiculescu pe poziţia de primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PMP, Eugen Tomac
Preşedintele PMP, Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că liderul USR Bucureşti, Claudiu Năsui, era, în urmă cu câteva luni, total împotriva susţinerii lui Nicuşor Dan de către USR Tomac le reaminteşte celor de la USR că au votat „cu ochii larg închişi” propuneri ale PSD în Parlament, deşi tocmai acest lucru au reproşat PMP.

„In urmă cu câteva luni, la o întâlnire solicitată de el, Claudiu Năsui susţinea că o eventuală susţinere din partea USR pentru Nicuşor Dan ar reprezenta o adevarată problemă, întrucât partidul îşi dorea să-l susţină mai mult pe Vlad Voiculescu pentru această poziţie. Acum Năsui, in mod absolut cinic, intervine public în sens contrar, invocând că ei nu şi-au dorit ca PMP să fie implicat într-un proiect comun deoarece unii colegi din partidul nostru nu au votat întotdeauna împotriva la Bucureşti”, a scris pe pagina sa de Facebook Eugen Tomac. 

Liderul PMP le reaminteşte celor din USR că tocmai din acest partid au plecat unii membri la PSD.„Două lucruri uită să spună, însă, distinsul domn Năsui.

1. Unii consilieri locali USR chiar au plecat la PSD - da, la PSD Bucuresti, “ciuma roşie” - ceea ce la noi nu s-a întâmplat.

2. De ce domnul Năsui şi colegii săi parlamentari au votat pentru candidaţii propuşi de PSD în fruntea Curţii Conturi şi a CNCD? Oare acesta este un compromis acceptabil?

Amintesc că PMP a fost singurul partid care a votat împotriva tuturor candidaţilor PSD, votaţi în urmă cu o lună în Parlamentul României, în timp ce USR şi celelalte partide au votat cu ochii “larg închişi” toţi oamenii propuşi de Ciolacu şi de Ponta.”, a completat Eugen Tomac.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite