Eugen Tomac, despre candidatura lui Băsescu: Am avertizat de la început - nu ne subestimaţi! Noi am fost cel mai loial susţinător al lui Nicuşor Dan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac FOTO Mediafax
Eugen Tomac FOTO Mediafax

Liderul PMP Eugen Tomac a motivat marţi pe Facebook candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Generală a Capitalei explicând că formaţiunea sa a fost prima care a fost alături de Nicuşor Dan. „Însă după ce Ludovic Orban m-a informat că USR şi PNL nu vor o înţelegere cu PMP, domnul candidat Nicuşor nu mi-a mai răspuns niciodată la telefon”, a adăugat acesta.

Eugen Tomac a precizat că deşi a existat deja un proiect votat în Senat în privinţa alegerilor în două tururi, PNL şi USR nu au vrut să facă front comun pentru votarea acestuia şi că proiectul zace la Camera Deputaţilor de doi ani.

„Cine consideră eşecul lor vina noastră, n-a înţeles absolut nimic. De doi ani zace la Camera Deputaţilor proiectul de lege privind alegerile în două tururi de scrutin propusă de PMP şi adoptată deja în Senat.

Le-am solicitat personal liderilor PNL şi USR să facem front comun şi să adunăm voturile necesare. Nici că le-a pasat. Ei şi-au văzut de drum, iar astăzi, deşi au decis că nu vor PMP în alianţă, ne atacă în mod disperat şi ne acuză în cel mai hain mod de, culmea, risipirea voturilor, lucru de care ei sunt primii vinovaţi”, a relatat liderul PMP pe Facebook.

Acesta a explicat apoi că PMP a fost „cel mai loial susţinător” al lui Nicuşor Dan, încă de când „USR nu ştia cum să scape de candidatura lui”, însă în cele din urmă PNL şi USR nu au vrut o înţelegere cu PMP.

„Am avertizat de la început: nu ne subestimaţi! Când USR nu ştia cum să scape de candidatura lui Nicuşor, noi am fost acolo unde trebuia, iar toţi cei care azi îi plâng de milă îl împingeau pe scări. Lăsaţi-ne cu ipocrizia asta şi salvarea Bucureştiului. Când PMP îl susţinea pe N. Dan toţi ceilalţi îl sabotau. Noi am fost cel mai loial susţinător al său şi pentru asta am fost sancţionaţi. Timp de mai bine de un an l-am asigurat constant pe Nicuşor Dan că îi suntem alături. Însă după ce Ludovic Orban m-a informat că USR şi PNL nu vor o înţelegere cu PMP, domnul candidat Nicuşor nu mi-a mai răspuns niciodată la telefon.  

Acest episod spune multe despre felul de a fi al unui om. Dacă vreţi politică, votaţi politică. Dacă doriţi să aveţi conştiinţa împăcată şi să votaţi un Primar General de care Bucureştiul are nevoie, votaţi cu încredere Traian Băsescu!”, a adăugat Tomac.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite