Eugen Tomac, preşedintele executiv al MP, va candida pentru primăria Sectorului 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac a afirmat că în cadrul Colegiului Naţional au fost validate 220 din 320 de candidaturi pentru oraşe şi municipii din ţară
Eugen Tomac a afirmat că în cadrul Colegiului Naţional au fost validate 220 din 320 de candidaturi pentru oraşe şi municipii din ţară

Preşedintele executiv al MP, Eugen Tomac, a declarat, sâmbătă, că va candida pentru primăria Sectorului 1, afirmând că pentru desemnarea candidaţilor pentru celelate primării de sectoare şi pentru Primăria Generală încă se mai poartă discuţii.

„Voi candida, aşa cum mi-ai propus colegii şi am acceptat pentru primăria Sectorului 1, cred că pot să fac ceva pentru Bucureşti şi sunt onorat (de decizia Colegiului Naţional –n.r.)”, a declarat preşedintele executiv al MP, Eugen Tomac, la finalul şedinţei Colegiului Naţional MP.

Eugen Tomac a afirmat că în cadrul Colegiului Naţional au fost validate 220 din 320 de candidaturi pentru oraşe şi municipii din ţară.

Cât priveşte candidatul MP pentru Primăria Capitalei şi pentru celelalte primării de sectoar, Eugen Tomac a spus că, în perioada următoare, se va face o analiză a Capitalei şi vor exista discuţii pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale.

Întrebat dacă fostul primar interimar al Capitalei, Ştefănel Marin Dan, va candida pentru una dintre primăriile de sectoare din Capitală, Eugen Tomac a spus că acesta "va decide”, precizând că vor exista discuţii pe această temă, în perioada următoare.

Surse din MP au declarat pentru MEDIAFAX că Ştefănel Marin Dan ar putea fi candidatul MP pentru primăria Sectorului 4.

Întrebat dacă Elena Băsescu, membră a MP, va fi susţinută de partid la alegerile parlamentare, Eugen Tomac s-a eschivat, afirmând că, deocamdată, obiectivul MP este câştigarea alegerilor locale.

„Nu ştiu dacă vrea să candideze (Elena Băsescu-n.r.), mi-aş da cu părerea”, le-a răspuns Tomac jurnalişilor care l-au întrebat dacă o candidatură a Elenei Băsescu la alegerile parlamentare, pe listele MP, ar fi un atu pentru partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite