Europarlamentar PSD, despre demisia lui Cătălin Ivan din grupul socialiştilor europeni: S-a transformat într-o Monica Macovei, varianta masculină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a vorbit vineri despre demisia lui Cătălin Ivan din grupul socialiştilor europeni, declarând că acesta „face în mod voit jocul adversarilor PSD şi desconsideră voit performanţele guvernării PSD-ALDE”. Pavel a mai afirmat că fostul său coleg „s-a transformat într-o Monica Macovei, varianta masculină” şi consideră că grupul politic S&D a devenit mai puternic odată cu plecarea lui Ivan.

„Fostul nostru coleg, Cătălin Ivan, părăseşte grupul S&D din Parlamentul European în modul cel mai lipsit de eleganţă posibil, atacând PSD, partidul care l-a promovat, care l-a trimis la Bruxelles şi căruia îi datorează întreaga carieră politică. Folosind lozinci inspirate parcă de Monica Macovei şi uitând de unde a plecat, domnul Ivan face, în mod deschis, jocul adversarilor PSD şi desconsideră voit performanţele guvernării PSD-ALDE, care în ciuda unor manipulări grosiere îndreptate împotriva sa şi a tuturor loviturilor venite din toate părţile, obţine rezultate bune pentru români”, a transmis europarlamentarul Emilian Pavel, într-un comunicat de presă.

Acesta l-a criticat pe Cătălin Ivan pentru că a făcut publice imaginile de la Bruxelles cu premierul Viorica Dăncilă şi a catalogat acţiunea drept „un gest lipsit de orice bun simţ”. 

„Un gest lipsit de orice bun simţ a fost şi acela când a publicat înregistrări din şedinţa de Grup S&D la care participa şi Premierul României, doamna Dăncilă, o cutumă care nu a mai fost încălcată pana acum în Parlamentul European. După ce a anunţat în şedinţa S&D că susţine referendumul din 6-7 octombrie, acesta critică Guvernul, Premierul şi coaliţia de Guvernare pentru organizarea acestuia. Dublul standard şi punctele de vedere contradictorii au devenit şi la Cătălin Ivan, literă de lege. I-am transmis şi în şedinţa de Grup şi o fac şi astăzi din păcate, fostul meu coleg s-a transformat într-o Monica Macovei, varianta masculina. Problema lui este ca susţinătorii doamnei, atâţia câţi au mai rămas, vor vota originalul şi nu copiile”, a completat Pavel.

Europarlamentarul PSD a mai spus că grupul socialiştilor europeni a devenit acum mai puternic şi mai unit. 

„Grupul nostru politic devine de acum mai puternic, mai unit şi, cu siguranţă, mai eficient, date fiind cifrele activităţii domnului Ivan – cifre publice, nu lozinci, din ultimii doi ani”, a conchis Emilia Pavel.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite