Exclusiv. Cum arată echipa centrală a PNL care se va ocupa de campania pentru locale. Rareş Bogdan, responsabil de strategia politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL a stabilit cine vor fi oamenii care vor face parte din echipa centrală de campanie a partidului pentru alegerile locale din 27 septembrie. Şeful campaniei şi al echipei de zece oameni va fi Ludovic Orban, în timp ce organziarea şi logistica vor fi date secretarului general Robert Sighiartău, iar eurodeputatul Gheorghe Falcă va fi responsabil de pregătirea programului electoral, au precizat surse politice pentru „Adevărul”.

PNL şi-a stabilit oamenii din conducerea centrală care vor gestiona campania pentru locale. Ludovic Orban va fi şeful de campanie, în timp ce partea de organizare şi logistică va fi gestionată de Robert Sighiartău. 

Strategie politică a fost trecută în dreptul lui Rareş Bogdan, în timp ce responsabilul de comunicare va fi Raluca Turcan, au precizat surse politice pentru „Adevărul”. Deputatul Cristina Trăilă va coordona departamentul juridic, Dan Motreanu va fi responsabil de evenimente, în timp ce Alina Gorghiu se va ocupa de „analiza competitorilor”.

Responsabilul economic a fost stabilit Cristian Buşoi, iar de programul electoral se ocupă Gheorghe Falcă. Nu în ultimul rând, de organziarea şi implementare de decizii în filiale se va ocupa eurodeputatul Siegfried Mureşan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite