EXCLUSIV Mesajul trimis de Ciolacu parlamentarilor PSD înainte de moţiune: Scenariul PNL este să ne împiedice să votăm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parlamentarii PSD au primit duminică un mesaj de mobilizare din partea conducerii partidului, potrivit surselor Adevărul. Printre rânduri, liderul PSD Marcel Ciolacu recunoaşte că moţiunea de cenzură ar putea să nu fie votată din lipsă de cvorum. PNL va face apel nominal înainte de vot tocmai pentru a arată că nu există cvorum de şedinţă (prezenţa a 233 de parlamentari).

”Dragi colege şi dragi colegi,

Mâine este o zi foarte importantă pentru noi ca partid. Aşa cum am spus, TOTI senatorii şi deputaţii trebuie sa fie prezenţi la grupuri începând cu ora 13:00!

Scenariul PNL este sa ne împiedice sa votam, de aceea vor forţa un apel nominal înainte de vot.

Nu va lăsaţi pacăliţi şi intimidaţi de telefoanele găştii lui Orban. Sunt disperaţi. De aceea au şi şedinţa de guvern mâine ca sa tragă ultimele tunuri. Asta ne arată ca la PNL se ştie deja ca moţiunea va trece!

Avem o datorie fata de romani şi fata de electoratul nostru sa punem STOP acestui guvern corupt şi incompetent!

Va mulţumesc!”, e mesajul trimis de conducerea PSD către parlamentari. 

Viceguvernatorul BNR Leonardo Badea este alegerea lui Marcel Ciolacu pentru funcţia de premier, susţin surse din conducerea PSD pentru Adevărul. Badea a fost unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea. PSD şi aliaţii din Parlament strâng, pe hârtie, 234 de voturi, cu unul peste limita majorităţii, însă liderii social-democraţi sunt de părere că moţiunea nu va trece.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite