articolul anterior articolul urmator

Exemplul contagios. După Dâmboviţa, şi organizaţia PSD Ialomiţa se desparte de Dragnea. Bulgărele s-a pornit!

10
8 Nov 2018 07:58:45
Ştefan Vlaston

10 Comentarii

LochRoagPM
8.11.2018, 08:22:21

Iar îi cântă tataie fane prohodul psd-ului? Mai bine se făcea țîrcovnic. Este lipsă de personal prin pressa”liberă ”și securistoidă. Oricum a început campionatul Sufrageriilor de Toamnă- Iarnă . psd-iști, pnl-iști, spp, srisielab.ltd(GmbH) pun și ei umărul la realizarea planului de schimbare a ordinii constituționale. Mai au câteva zile și o moțiune de cenzură. # pipilicășullien o să-și dea palme cu piciorul. Bineînțeles că de vină vor fi tot ăia din pnl- că doar este partid istoric.

-1 (3 voturi)
Vanatorul/d.c.
8.11.2018, 09:43:24

Baronii pesedisti din judetele astea care se termina cu ”ța” (Ialomița, Dambovița) imi aduc aminte de unul dintre obiceiurile sarbatorilor de iarna, ”Capra”. Practic e o mica ..sceneta, in care, se canta des ”Ța, ța, ta, capriță ța /Nu te da nu te lasa”, si se poarta urmatorul dialog intre stapanul caprei (Căprarul) si cel care vrea sa o cumpere(Cumparatorul): Cumparatorul: - De vanzare-i capra, căprare? Căprarul: - Da, de vanzare..! Cumparatorul: - Şi cat vrei pe ea? Căprarul : - 1000 de lei..! Cumparatorul: - E cuminte, nu impunge..? Căprarul: - E cuminte, nu impunge. (Imediat capra il impunge pe Cumparator) Cumparatorul: - Eu iti dau numai 500 de lei pe ea, ca impunge. Căprarul: - Decat s-o vand cu 500 de lei , mai bine ii dau un par in cap. (Caprarul ii da caprei un par in cap, capra cade si nu mai misca deloc) Ceilalti flăcai din alai : - Valeu, capra noastra a murit..! Apoi tot ei canta: - Ța, ța, ța, caprita ța Te-o lovit vreo boala grea Sau pe unde-i colindat Veste rea tu ai aflat. Capra incepe sa miste. Imediat intervine Căprarul: - Muha ha..! Dar capra nu-i moarta..! Si nu din palitura a lesinat, Ce din cele ce-o aflat. Alaiul de flăcăi: - Scoală tu căprița mea Faptele s-or indrepta Şi-acum haide sa plecam Şi-alte case colindam Ţa, ța, ța, capriță ța Nu te da nu te lăsa Ţa, ța, ța, căpriță ța. Revenind la articolul de azi: se incadreaza in acelasi ciclu de articole propagandistice denumit ”Zilnic îl pâlesc vârtos, dar pe Dragnea-l doare in dos”.

-1 (5 voturi)
Mircea Lupan
8.11.2018, 12:18:10

Daca ne gandim logic, fara patima, Dragnea nu face altceva decat sa puna pe butuci PSD, ceea ce nu e foarte rau. Oricum, individul nu are scapare: ori justitia ii va veni de hac, ori ai lui.

+2 (4 voturi)
Casandra II
8.11.2018, 14:08:18

De la dictatura proletariatului, la dictatura infractorilor, acesta este drumul parcurs de Romania dupa 1989. Nota bene: dictatura proletariatului era doar in teorie, adica in propaganda mincinoasa din Scanteia, fiindca deciziile erau luate de un grup forte restrans de ceoloveci. In "iepoca de aur", practic decidentii erau doi: Nicu si cu leana sau viceversa, leana si cu nicu Dictatura infractorilor este si ea unica atata vreme cat doar o sleahta restransa sub aspectul numarului decidentilor: vataful mustacios si cu tiitoarea lui stabilesc tot:planul de guvernare, sefii justitiei, continutul legilor justitiei, locatia de executare a pedepselor decise in instante, etc etc. Practic, pe infractorul daddy il deranjeaza acum faptul ca nu va putea candida la prezidentiale anul viitor, daca nu i se albeste CV-ul penal. Practic, inchisoarea nu l-ar deranja din moment ce ar executa-o la domiciliu, iar masa i-ar fi servita de irinuca, in calitatea ei de supraveghetoare. Cert e ca daddy e in toane bune, ii arde de glume chiar daca sunt nesarate. Si se simte si in putere.... De aceea, ce viseaza el noaptea, dupa o "partida de sah" cu irinuca lui, ii scrie pe hartie lui marioneta pentru ca aceasta sa o citeasca de la pupitrul guvernamental adica sa devina publica vestea..... Parte integranta a dictaturii infractorilor, cld(curtea lui liviu dragnea), condusa de plotonierul valerij dorneanov, confera autoritate de lucru judecat oricarei tampenii emise de nulitatea sa daddy, ori de "cele trei bube" de pe ratul lui rudotel toader. Nu mai exista opozitie in tara lui daddy & valerij: toti cetatenii sunt transformati in sclavi care au dreptul sa spuna doar : "am inteles, tovarasia ta, asa voi face" ! Chiar nu se mai poate vorbi de democratie, aici in tara calarita de infractori: curtea lui liviu dragnea, condusa cu mana de fier de catre KGB-istul dorneanu porunceste tuturor sclavilor ca singurul lor drept e sa spuna:"am inteles, ne vom face datoria asa cum ati hotarat !" P.S1. D-le Vlaston, bulgarele la care faceati referire nu se poate rostogoli spre Dunare, via Bucuresti-Kisseleff, fiindca n-a nins inca. Si va mai spun si un proverb: "cu o floare, nu se face primavara", deoarece inca daddy se simte prea puternic cu doar 1-2 organizatii impotriva lui. P.S. 2 Oare, se poate aplica aici poezia cu "10 membri de partid"?, aluzie la ritmul de imputinare a opozantilor lui daddy?

+1 (5 voturi)
kh
8.11.2018, 15:35:35

bulgarele pesedist a.k.a paradoxul lui bertrand, iar finalul PREDICTIONAT va fi conf. unei probabilitati baynesiene, RECTE: SUBJECTIVA.?

+1 (3 voturi)