Politică

articolul anterior articolul urmator

Fact checking şi dezamăgire în România

11
22 Nov 2016 08:20:43
Mihnea Dumitru

11 Comentarii

gigi-one gigi-one
22.11.2016, 09:16:24

Dumneata eşti prea insignifiant ca să i zici respectivului "moşul". Ce ştie şi face "moşu" ăsta, mintea dtale nici nu poate concepe. Dacă te pun să pricepi un curs de neurologie sau de mapping cortical, te asigur că vei muri încet. "Moşu" a exprimat un lucru general valabil, bineînţeles existînd şi excepţii. Femeile sînt bune cel mult în ramuri chirurgicale mici, gen orl/oftalmo deşi şi aici există multe nechemate care nenorocesc pacientul. De aemenea mai fac bine stomatologie, deşi cînd le depăşeşte cazul, trimit la chirurgie maxilofacială, unde în 99% din cazuri vei găsi bingo, un bărbat.

+9 (11 voturi)
Stefanescu Marian
22.11.2016, 11:24:24

E rea democraţia şi de neînţeles,nu-i aşa?Nimeni nu e bun,toţi sunt aiurea,numai "jurnaliştii e buni".Nu ne place nimic,totul e rău,toţi sunt cel puţin anormali.Cu asemenea idei ce căutăm noi în democraţie?

+4 (6 voturi)
Aspida
22.11.2016, 11:39:48

. prostia e a pnl-ului care l-a momit pe LD… care LD, sincer, nu are ce căuta în viața politică dâmbovițeană, prea murdară ca să se «spele» cu o asemenea achiziție…

+2 (6 voturi)
Milescu Spătarul
22.11.2016, 14:03:20

Măi deșteptule, de ce nu spui despre ce este vorba ? Academicianul Dănăială a susținut că femeile nu se ridică la performanțele bărbaților în chirurgie. Este adevărat. Ca medic, tânăr, emigrat în occident (adică ăla despre care tu crezi că este numaidecât progresist) îți spun că are dreptate. Femeile și bărbați trebuie să fie egali în fața legii dar nu sunt egali în abilități, ci se completează reciproc. Dacă bărbații, in medie, au mai multe sinapse, deci o logică mai bună și o capacitate de decizie mai bună (atât de necesară in chirurgie), femeile au mai mulți neuroni și, in consecință, o mai bună memorie (atât de necesară în farmacologie, sau alte specialități unde acest lucru este prioritar) Cât de infectați sunteți de corectitudinea politică de puteți crede că cocoșul este găină și cerbul căprioară ? Femeile foarte rar iși aleg soecialități chirurgicale. Da există excepții așa cum există și la bărbați exceoționale memorii și teoreticieni însă regula este cea pe care o afirmă profu Dănăială.

+7 (9 voturi)
Ionut Imv
22.11.2016, 14:20:34

"Mosul" e o somitate in medicina si a salvat poate mii de vieti.nu credeti ca ar merita mai mult respect din partea d-voastra?va plangeti de exprimarea chirurgului dar vi se pare ok propria exprimare jignitoare! Sincer eu cred ca corectitudinea politica v-a luat mintile,in caz ca avea ce lua

+6 (8 voturi)