Felix Stroe, mesaj de susţinere pentru Mihai Tudose: „Partidul suntem noi. Nu e normal să decidă doar o mână de oameni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felix Stroe
Felix Stroe

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, care ocupă şi funcţia de ministru al Transporturilor, este de partea premierului Mihai Tudose în disputa cu Liviu Dragnea. „Partidul suntem noi. Nu e normal să decidă doar o mână de oameni“, susţine Stroe.

„Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuţie serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid şi despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze. E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiţi oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca de această dată organizaţiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni.

Partidul suntem noi, toţi cei care am muncit pentru a câştiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aibă şi decizia”, a transmis Felix Stroe,  preşedinte al organizaţiei PSD Constanţa, într-un comunicat.

Surse politice au declarat pentru „Adevărul“ că e „foarte probabil“ ca preşedintele PSD Liviu Dragnea să convoce luni Comitetul Executiv al PSD pentru a tranşa soarta premierului Mihai Tudose. Potrivit surselor citate,  Dragnea îi va cere demisia premierului, în condiţiile în care are majoritate în CEX, forul extins de conducere al PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite