Femeile liberale o vor pe Hilde Brandl la Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia Femeilor Liberale din PNL (OFL) a votat o rezoluţie prin care îşi arată susţinerea pentru arhitectul şi omul de afaceri Hilde Brandl pentru un loc eligibil la alegerile europarlamentare. Votul OFL vine în contextul în care PNL nu a făcut încă publică lista finală pentru Bruxelles.

“Candidatura mea are la bază un program foarte clar, la care am muncit foarte mult. Îmi propun ca din Parlamentul European să întăresc legăturile dintre românii din ţară şi cei din afara graniţelor, îmi doresc să promovez turismul românesc şi să lucrez la legislaţie pro-mediul de afaceri şi pro-dezvoltare la nivel european. Toate acestea sunt domenii în care activez deja, sunt chestiuni pe care deja le fac, în proiecte ce au legătură cu partidul sau cu activitatea mea de om de afaceri”, a explicat Hilde Brandl.

Conform sondajelor publice din ultimele luni, PNL ar putea obţine între 6 şi 9 locuri în Parlamentul European.

Surse din conducerea PNL susţin că Ludovic Orban aşteaptă răspunsul lui Rareş Bogdan, care trebuie să decidă dacă va deschide sau nu lista PNL. Pe de altă parte, există o presiune din ce în ce mai puternică din partea grupului PPE ca pe listele tuturor partidelor membre să se afle, pe locuri eligibile, cel puţin o treime candidaţi femei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite