Fenechiu declară că Nini Săpunaru se va descurca foarte bine la Transporturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fenechiu a menţionat că propunerile de miniştri sunt făcute de preşedintele PNL FOTO Adevărul
Fenechiu a menţionat că propunerile de miniştri sunt făcute de preşedintele PNL FOTO Adevărul

Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor, a declarat, joi seară, că noul ministru propus de Crin Antonescu, Nini Săpunaru, va prelua portofoliul Transporturilor cu succes, exprimându-şi aprecierea pentru el.

Domnul Săpunaru cred că poate face faţă cu succes unei astfel de provocări (preluarea portofoliului Transporturilor, n.r.). În ceea ce mă priveşte, eu am toată aprecierea pentru Nini Săpunaru, chiar dacă el este un personaj mai discret”, aafirmat Fenechiu pentru Mediafax.

Fenechiu a menţionat că propunerile de miniştri sunt făcute de preşedintele PNL şi că, în condiţiile în care Săpunaru a fost propus de Antonescu, sunt şanse mici ca acesta săprimească un vot negativ.

Conform Statutului PNL, propunerile pentru miniştri sunt făcute de preşedintele partidului şi votate de către Birou, ulterior de Delegaţia Permanentă. În aceste condiţii, singurul lucru care s-ar putea întâmpla ca să nu ajungă să fie cel propus de preşedinte este să fie un vot împotrivă şi e puţin probabil”, a spus Fenechiu.

Deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat joi că a fost sunat şi întrebat dacă acceptă propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunând că a fost de acord şi că a fost autorizat să anunţe acest lucru.

El a spus, într-o intervenţie la Realitatea TV, că este onorat de această propunere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite